Всички ние в тази зала, както и българските граждани, имаха

...
Всички ние в тази зала, както и българските граждани, имаха
Коментари Харесай

Атанасова с призив пред НС: Не отхвърляйте този проектокабинет с лека ръка

Всички ние в тази зала, както и българските жители, имаха опцията да се срещнат с впечатляващата биография на проф. Габровски. Дори тези, които няма да поддържат това предложение за проектокабинет, окачествиха тази биография като безспорна. Благодаря на политическите сили в тази зала, че не си разрешиха да очернят облика на един от безспорните престижи на българската медицина, просвета и общество. Това съобщи от парламентарната естрада ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Тя означи, че препоръчаният проектокабинет надвишава партийните и идеологическите пристрастия.

Единствената опция за стабилизиране на българската държавност и представителната народна власт е излъчването на държавно управление с стратегия, ясни цели и оптимално необятна поддръжка. Проф. Габровски има нужните качества, с цел да реализира антикризна стабилизираща стратегия, която да подсигурява на българските жители сигурност. Този проектокабинет е опция за всички политически сили и не трябва да се отхвърля с лека ръка, моли Атанасова.

По думите ѝ това може да е единствената опция за лъчение на държавно управление в границите на този парламент и слагане на начало за решаването на политическата рецесия.

Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, увери народните представители, че възможен кабинет на проф. Габровски ще внесе в оптимално къс период законопроекта за държавния бюджет за 2023 година

,,Ако обаче този проектокабинет бъде отритнат, това ще значи, че всички апели за внасяне на бюджет от служебното държавно управление са били плод на двуличие и дребни сметки за започване на предизборна акция за следващите предварителни избори'', уточни Атанасова.

Този проектокабинет, с изключение на подадена ръка, е и обръщение за умело ръководство, в което вземат участие уважавани хора. Няма свръхочаквания за ярко бъдеще, няма да отваря нови рани в публичната тъкан, а ще се опита да лекува старите. България има потребност от постоянно държавно управление, работещ парламент и ясна геостратегическа ориентировка. Призовавам за разсъдък и мисъл за България. Бог да пази България!, приключи словото си Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР