Всички ние трябва са отдадем дълбок поклон на труда на

...
Всички ние трябва са отдадем дълбок поклон на труда на
Коментари Харесай

Владимир Путин: Да се поклоним пред труда на здравните работници

Всички ние би трябвало са отдадем бездънен реверанс на труда на здравните служащи, това е споделил Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи ТАСС.

Руският президент през днешния ден е взел участие в гала в Москва по случай националния празник на ръководената от него страна. "Предизвикателствата, с които светът се сблъска през последните няколко месеца, ни дадоха мотив за размисъл. Ние преосмислихме и разбрахме какъв брой е значима задачата на хората, които се грижат за човешкото здраве. Всички ние видяхме техния неотклонен труд, техните ограничения и саможертви. Тук не става дума единствено за лекарите. Става дума и за медицинските сестри, фелдшерите, санитарите и водачите на колите на незабавната помощ. Всички тези хора заслужават да им се отдадем респект. Ние би трябвало да се поклоним надълбоко пред техния труд ", е споделил още президентът.

Путин: Справихме се с предизвикването COVID-19

Лидерът на страна е поздравил своите съграждани с Деня на Русия. "На тази дата ние освен честваме. Ние също отдаваме респект към паметта на тези велики хора, които са градили и защитавали нашата татковина. Ние не би трябвало да забравяме нашите герои и наш дълг е да предаваме паметта за тях от потомство на потомство ", е показал Путин.

На 12 юни 1990 година в Москва е била призната Декларация за държавния суверенитет на Руската федерация. Този документ е изиграл решаваща роля в основаването на модерна Русия, тъй като на процедура е поставил завършек на Съветския съюз. Тази дата е била оповестена за народен празник през 1992 година

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР