Всички ние сме избрани с гласовете на гражданите и трябва

...
Всички ние сме избрани с гласовете на гражданите и трябва
Коментари Харесай

Ще работим България да е равнопоставен член на ЕС и НАТО

Всички ние сме определени с гласовете на жителите и би трябвало да стартираме да градим още веднъж тази България, за която си мечтаем - всяка партия със своите визии и благоприятни условия. Това сподели от трибуната на Народното събрание Кирил Петков от " Продължаваме промяната " в речта си при откриването на 48-ото Народно заседание.

„ Този път, като градивна, предвидима съпротива, ще се водим от два правилото - да оправдаем доверието на нашите гласоподаватели, като осъществим предизборните си обещания, да работим за решение на същинските проблеми на българите. Нашите обещания са в областта на подкрепяне на конкурентноспособността на бизнеса, да няма корупция и течове в енергетиката, да има таван на цените на тока и газа. Ще подкрепим прага на регистрация по Данък добавена стойност и да доближи до 160 хил.лв. Ще предложим повишение на пенсиите с 20 на 100 и МРЗ да доближи 860 лева Ще подкрепим нова формулировка за енергийна беднотия, учителските заплати да са 125 % от междинната заплата, заплатата на лекарите - 2000 лева и на сестрите 1500 лева Още през днешния ден ще внесем законопроекта за антикорупционна комисия - ще настояваме основният прокурор да бъде разследван от самостоятелен арбитър. Ще продължим стъпките за влизане на България в Еврозоната през 2024 година “, сподели още Кирил Петков.

„ Ще работим България да е равнопоставен член на Европейски Съюз и НАТО. Границите на всяка суверенна страна са неприкосновени, призоваваме Русия да приключи противозаконната окупация на Украйна, с цел да се възвърне мирът в Европа. За всички в залата, които се назовават евроатлантици, ще напомня, че няма по какъв начин да си евроатлантик, в случай че не държиш на промяна на правосъдната система и не държиш на унищожаване на корупцията по всичките етажи на властта “, разяснява Петков.

" Време е да спрем с псевдонационализма, който се шири у нас, а действително прокарва непознати ползи, време е да оценим корените на българската история. Да създадем по този начин, че нашите деца да се гордеят с предците си. Да се оправяме сами, без помощ от огромния брат и макар великите сили. Вярваме, че съединението прави силата, само че обединяване единствено с хора, които демонстрират, че са подготвени да платят персоналната си цена за това фантазията на българите да се трансформира в действителност. Време е да сложим точка на безкрайния политически преход и диалогът да се трансформира в съблюдаване на обещания ", съобщи Петков. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР