Всички ние сме чували, че у нас се внасят доста

...
Всички ние сме чували, че у нас се внасят доста
Коментари Харесай

Германци продават коли за по €50 или ги подаряват

Всички ние сме чували, че у нас се внасят много коли, които са съвсем негодни за приложимост. При използваните коли нов импорт естествено има и много читави екземпляри, само че има и търговци, които внасят коли за по €50 или даже такива, които германците подаряват, единствено и единствено да се отърват от немалките такси за тях.



Какво съставляват сходни коли? В множеството случаи те са в много окаяно положение и постоянно не са в придвижване. Такива разгласи, оповестени в немското мобиле, да вземем за пример се наблюдават доста прецизно от прекупвачи, които след козметичен ремонт осъществят облага от към €1 000.



Колата се привежда в придвижване с минимални средства, поправя се външния тип, тапицират се износените елементи от салона и след финално пастиране возилото добива много прелестен външен тип. Той е относително на ниска цена и може да ви служи правилно още дълго време, само че рискът не е дребен. За страдание сходни "напудрени морги " се разпознават мъчно, освен това единствено от експерт.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР