Всички ние си мислим, че се справяме перфектно в нанасянето

...
Всички ние си мислим, че се справяме перфектно в нанасянето
Коментари Харесай

Как правилно се нанася хидратиращ крем?

Всички ние си мислим, че се оправяме съвършено в нанасянето на крем. Нужно е малко количество, което да сложим и след това да го размажем по лицето. Нещата наподобяват елементарни, само че в действителност не е толкоз елементарно, колкото си мислим. В идващите редове ще посочим фактори, които най-често са причина и за грешката ни при нанасянето на крем.

Слънцезащитен фактор

Факторът има значение през цялата година. Можете да изгорите от слънцето даже и зимата, тъй че несъмнено би трябвало да обърнете внимание на това, когато избирате крем за лице.

Обикновено дамите взимат великодушна доза от крема и я разнасят по лицето си. Когато е останало допълнително, те просто взимат останалото количество и го разнасят по шията си. Първите признаци за стареене и бръчки се появяват точно по шията. Затова е значимо да наблегнем на тази област при грижата за лицето си.
Хидратирането на косата е ключът към нейното здраве
Преди да стигнете до изкривяване на косъма или разцепени краища, вашата коса е суха. Дехидратацията е първата стъпка която ни предупрежд...
Прочети повече
Точност

Важно е и времето на слагане на крема. Желателно е да не го отлагате, откакто към този момент сте почистили усърдно кожата си. Същото важи и когато излизат от банята. Горещата вода може в следствие да стане причина за неприятното чувство на сухота и дискомфорт. В момента, в който се подсушите, нанесете хидратиращ крем.

Равномерно

Тайната на положителния крем се крие в равномерното му нанасяне. Най-разпространената процедура е да поставите крем на носа си или пък в Т-зоната и по-късно да размажете към краищата.

По този метод обаче може да се получи „ избутване на крема “ и частите на лицето да получат неравномерни количества от него. Това води до пренасищане и омазняване на кожата на местата, където граничи с косата. Постарайте се да поставяте крем в равни количества на всяка една част от лицето си.

Селекция
Полезни препоръки за вярна грижа и хидратация на кожата
Вие чудесно знаете, че хидратацията на кожата е неразделна част от грижата за кожата. Искате ли да знаете каква е разликата сред овла...
Прочети повече
За да имате красива и сияйна кожа, то е значимо да комбинирате верния артикул с техниката. Двете неща не могат едно без друго и са безусловно наложителни, когато избирате своя крем. Ако не употребявате верен артикул и техника, то кожата ми няма да се усъвършенства, дори в противен случай.

Същото е и с техниката. Можете да имате необикновен артикул, само че с неприятно осъществяване, то нищо няма да се получи. За да имате оптималната изгода от крема си, то изберете подобен, който да е за вашата кожа. Ако не можете сами да определите кой крем е подобаващ за вас, то се консултирайте със служителя на магазина или пък в аптеката. Кажете кои са вашите проблеми с кожата и се доверете на преценката на експертите.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР