Всички ние си мечатем за едни удобно и ефектно обзаведен

...
Всички ние си мечатем за едни удобно и ефектно обзаведен
Коментари Харесай

4 грешки в обзавеждането на дома, които го правят претрупан

Всички ние си мечатем за едни комфортно и ефектно обзаведен дом, само че в множеството случаи се проваляме, когато сами се заемем с тази задача. Харчим доста пари за мебели, които след това не подхождат на ситуацията. Имаме една визия за организирането на пространството, само че на процедура се получава съсвсем друго и ни обзема отчаяние. За да не се обезсърчаваме по този начин и да не харчим парите си напразно, би трябвало да се съобразяваме с някои тънкости, с цел да е домът ни в действителност спретнат и моден.
Съществуват няколк съвета, които наподобяват допустимо най-прости и разбираеми, само че несъмнено ще ви оказват помощ комфортно и хармонично да организирате пространството в дома си.
Без обособени места за нещата
Всеки е осведомен със обстановката, когато облеклата, на които им прекомерно рано да се изперат, просто няма къде да се закачат. По-често всичко просто се натрупа на някой стол в спалнята. Тук би трябвало да осигурите няколко „ спирки “ за облекла. Вземете обособени кукички или закачалки за облекла, които сте обличали един път и към момента не планирате да перете. В резултат на това облеклата няма да се смесят и ще има доста повече ред.
„ Крак “ под мивката в банята
В множеството бани можете да видите стоящи на пода тоалетни, умивалници на колона. Те са доста по-трудни за разчистване, в сравнение с висящите им събратя. Ако изберете тъкмо такива модели, ще видите, че се нуждаете от доста по-малко време за разчистване.
Мивка под прозореца
 7 предмета, които изпиват положителната сила от вкъщи ви 7 предмета, които изпиват положителната сила от вкъщи ви
Много предмети вкъщи ни работят отрицателно и постоянно въобще си нямаме концепция за това. Хубаво е да знаете символиката на някои движимости, които...
Ако планирате да миете чиниите, до момента в който гледате пейзажа отвън прозореца, не забравяйте, че стъклото също ще би трябвало да се почиства със забележително усърдие. За да избегнете това, поставете мивката на друго място.
Микровълнова печка върху работния плот
Често в кухнята няма доста място и желаете да го разпределите вярно и функционално. Тук се крие още една неточност - разположението на микровълновата печка над печката или хладилника. Това е много неловко, в случай че височината ви е малко под междинната. Освен това, в случай че микровълновата е над печката, капки лой могат да полетят и да се полепят по повърхността. Поради това почистването ще би трябвало да се прави доста по-често и по-взискателно.
Ако ви следва ремонт или преобзавеждане, съобразете е с тези правила и сами ще се субедите, че да положителни.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР