Всички ние се стремим да покажем лъскава, ярка усмивка. Но

...
Всички ние се стремим да покажем лъскава, ярка усмивка. Но
Коментари Харесай

Този Waterpik Flosser е с 42% отстъпка преди пролетната разпродажба на Amazon

Всички ние се стремим да покажем лъскава, ярка усмивка. Но почистването с конец и четкането не постоянно е преди всичко.

За някои обичайният конец може да раздразни венците, да аргументи кървене или просто да отнеме прекалено много време. Въпреки това устната хигиена към момента е доста значима освен за естетически цели, само че и за поддържане на цялостното ви здраве. Така че за всички тези анти-флосъри, в този момент има бързо и ефикасно решение – Waterpik Aquarius Water Flosser.

За разлика от общоприетия конец за зъби, Waterpik предлага 10 неповторими настройки за в действителност персонализирано разчистване. Тънката ръкохватка е лесна за маневриране, тъй че можете да достигнете до всички области на устата. И даже има вграден таймер за следене на времето за разчистване с конец. Позволете ми да приказвам от опит: потреблението на Waterpik е като да поглезите венците си с първокласно преживяване като с конец за спане. Между всички тези високомощни функционалности за разчистване с конец дъхът ви ще бъде доста по-с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР