Всички ние се опитваме да се обградим с вещи, които

...
Всички ние се опитваме да се обградим с вещи, които
Коментари Харесай

От тези вещи нямаме никаква нужда, но пък даваме много пари за тях

Всички ние се опитваме да се обкръжим с движимости, които ни носящ наслада. Това може да са домашен уреди, техника, аксесоари. Но доста постоянно тези неща са изцяло ненужни, въпреки че са доста красиви. 

Сайтът Brightside показва някои такива артикули, които са изцяло безсмислени, а костват прекалено много без да способстват кой знае какъв брой за възстановяване качеството ни на живот. Ето някои от тях:

Виж още: ТЕСТ: Можеш ли да се оправиш с тези въпроси за банкет в Харвард от 19-и век?

Готини регистрационни номера

Знаете тези номера - няколко повтарящи се числа или пък изписано име на табелката на автомобила. Тези услуги са безумно скъпи и безусловно ненужни. Кого бихме впечатлили? Някакви изцяло непознати хора. Дали си коства? Абсолютно не.

Маркови детски дрешки

Ок, разбираме, те са ужасно красиви, а вие желаете най-хубавото за децата си. Но има ли смисъл да се даде една трицифрена сума за детска дрешка, която ще бъде дребна след 2-3 месеца? Не, няма никакъв смисъл. 

Виж още: Супер хрумвания за коледни дарове до 30 лева за хора, които " си имат всичко "

Мултифункционални кухненски уреди

Те звучат годино, наподобяват готино и най-вероятно имат пове 10 стратегии за готвене. Но дано бъдем почтени със себе си - какъв брой от тях ще употребяваме? Дали въобще уредът ще влезе във всекидневната ни приложимост? Най-вероятно просто ще събира прахуляк в някой долап и единствено ще се ядосваме, че заема прекалено много място.

Нови телефони

Всяка година обичаната ни марка изкарва нов телефон, чиято цена е от четири цифрена сума. Междувременно остарелият ни към момента прави работа, само че някак си ни блазни новият. Факт е, че телефоните ни остаряват, само че това не значи, че са престанали да работят правилно. 

Виж още: Кейт Мидълтън бременна с близнаци? Нови клюки към херцогинята

Луксозни и колекционерски издания

Дали ще е диск, дали ще е книга или пък даже плоча... Те наподобяват по-скъпи, по-луксозни и цените им са точно като за такива. Междувременно тези артикули се продават на естествени цени в естествени издания със същото наличие. Има ли смисъл да се дават пари за едно и също нещо с друга опаковка? Не. 

Виж още: ТЕСТ: Знаеш ли столиците на тези 5 страни?

Дрехи за домашни любимци

Понякога се случва по този начин, че някои кучета имат в действителност потребност от някаква дрешка през зимата, с цел да не замръзнат. Но четириногите ни любимци сигурно нямат потребност от цяла сбирка тениски, пуловери и каишки, колкото и сладки да наподобяват. Цената на тези облекла нерядко надвишава тази на тениски и пуловери за хора. 

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР