Всички ние разчитаме на помощта на нашите общности, близки, приятели

...
Всички ние разчитаме на помощта на нашите общности, близки, приятели
Коментари Харесай

Най-независимите и самостоятелни зодии

Всички ние разчитаме на помощта на нашите общности, близки, другари по един или различен метод - въпреки всичко хората сме извънредно обществени същества - само че и възприятието за персонална независимост и суверенитет е доста положително. В свят, в който нищо не е непрекъснато и обезпечено, да имаш личен тил и да се доверяваш на себе си е наложително , даже и да имаш положителни връзки в живота си. За най-независимите знаци на зодиака обаче съществуването на автономия е още по-важно.

Макар че някои зодиакални знаци може да са по-природно самостоятелни от други, с цел да има един човек възприятие за самодостатъчност, е належащо освен това

от това да се роди на избран ден - а цялостното разглеждане на наталната ви карта може да ви даде по-добра визия за потребността от независимост.

Например, в случай че участват мотивиращи планети като Слънцето (което въплъщава силата на волята и идентичността) или Марс (който въплъщава действието и енергията) в авантюристичния девети дом или в Стрелец на рождената карта може да направи някого изключително свободомислещ и искащ да изследва нови хоризонти.

По същия метод съществуването на избрани планети в интроспективния дванадесети дом или Риби може да увеличи желанието на индивида за усамотение и персонално пространство.

Продължете в галерията ни, с цел да разберете кои са най-независимите зодиакални знаци.
 Четирите най-независими и независими зодии  Четирите най-независими и независими зодии  Четирите най-независими и независими зодии  Четирите най-независими и независими зодии
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР