„Всички ние разбираме, че отговорността е наша. Ще я поемем

...
„Всички ние разбираме, че отговорността е наша. Ще я поемем
Коментари Харесай

ИТН при президента: Надяваме се останалите формации да надскочат партийните си цели

„ Всички ние разбираме, че отговорността е наша. Ще я поемем с ясното схващане какво се чака от нас. Искрено се надяваме останалите обединения също да надскочат някои свои партийни цели. Има някои съществени неща, по които не виждам несъгласия. Би трябвало, опирайки се на общите ни цели, да успеем да съставим парламентарно болшинство, което да излъчи кабинет. Ако не получим поддръжка, ще отидем отново на предварителни избори”. Това съобщи заместник-председателят на „ Има подобен народ” Тошко Йорданов при започване на консултациите при президента за сформиране на правитеслтво.

Държавният глава поздрави партията на Слави Трифонов с изборната победа и подсети, че тя допуска и сериозна отговорност.

"Страната ни е изправена пред редица провокации и във външен, и във вътрешен проект. Правителството има да взема решение значими задания. Изискванията порастват непрестанно. Европейска комисия към този момент сложи ясни условия по Плана за възобновяване и резистентност. Формулата към този момент е ясна – средства против промяна. Всичко това изисква образуването на стабилно парламентарно мнозинство”, съобщи Радев.

Той приветства решението на Има Такъв Народ „ да се отворят за разговор и да търсят пресечните точки с другите партии във връзка с цели и цели”. И акцентира, че чака този път "да се изчерпат всички варианти " преди да се мисли за още един предварителен избор.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР