Всички ние имаме своите тъмни страни и правим всичко възможно

...
Всички ние имаме своите тъмни страни и правим всичко възможно
Коментари Харесай

Кои ще тъмните страни на всяка ЗОДИЯ през 2022 г. и как да г...

Всички ние имаме своите тъмни страни и вършим всичко допустимо да ги прикрием, само че понякога те въпреки всичко се демонстрират.

Мрачните ни черти са закодирани в зодиакалния ни знак, под който сме родени. Какво споделят астролозите, с цел да разберем какво можем да създадем, с цел да потиснем тъмните си импулси през 2022.

Ето с какви тъмни характерности ще се бори всяка зодия през 2022 година съгласно edna.bg и какво ще ѝ помогне да ги преодолее:

Овен

Имате доста спортна натура и желаете постоянно да сте първи, даже в случай че това значи да извършите нещо, което не е напълно безобидно. Приемате го персонално, в случай че някой ви превъзхожда и нормално стартирате да го ненавиждате за това. През 2022 година пробвайте да работите повече в екип и ще забележите, че стартирате да постигате доста повече триумфи в професионалната сфера.

Телец

Телецът обича парите и е считан за най-материалистичния знак на зодиака. Те преценят нещата по отношение на тяхната парична стойност и са перфекционисти. Жените от тази зодия могат да прекарват доста време пред огледалото, с цел да наподобяват съвършено. За тях е обикновено да харчат огромни суми за грим и нови облекла. Тази година е добре Телците да стартират да икономисват и да спрат да харчат с лека ръка за неща, които не са им нужни.

Близнаци

Те проучват хората и постоянно гледат с сериозни очи. И когато отворят уста и изкажат остро мнението си, не е изненада, че доста хора стартират да ги заобикалят. Казвате каквото ви е забавно на вас, без да осъзнавате, че може би наранявате хората от време на време. През 2022, в случай че желаете да държите фамилията и приятелите си покрай вас, би трябвало да сте по-умерени и дипломатични.

Рак

Раците виждат чашата на половина празна и нормално са песимистично настроени. Много са чувствителни и даже най-малките проблеми могат да ги изкарат от равновесие. Поради тази причина приятелите им постоянно внимават какво им споделят, с цел да не ги разстроят. През 2022, в случай че желаете да имате спокойна година, пробвайте се да гледате от позитивната страна на нещата. Приятелите ви постоянно ще са до вас, с цел да ви поддържат.

Лъв

Лъвовете са доста чаровни и любящи, само че постоянно концентрират тази обич върху... самите себе си. Те имат потребност от внимание и биха създали всичко, с цел да изпъкнат. За Лъвовете всичко се върти към тях. През 2022 се пробвайте да помагате повече на хората към вас и ще получите доста признателност и покой за мозъка.

Дева

Очаквате всички да работят съгласно вашите условия. И в случай че не се случи, незабавно лепвате етикет и не желаете да чувате за нищо друго. Мненията на другите са неверни, в случай че не съответстват с вашето. Винаги изглеждате доста уверени, даже арогантни, само че в действителност от вътрешната страна не сте напълно сигурни. През 2022, в случай че не взимате под внимание непознатото мнение и отказвате да помагате на приятелите си, ще би трябвало да се справяте с всичко сами, което няма да е елементарно.

Везни

Везните имат наклонността да си избират несъответствуващи сътрудници и даже когато виждат, че връзката им не върви, не желаят да я прекратят, с цел да не страдат. Те са много мързеливи. Тази година би трябвало да поставите себе си преди всичко и да внесете ред в сантименталния си живот. Намерете сътрудник, който ви цени същински.

Скорпион

Имате цялото време на земята, само че желаете всичко да е съвършено. Винаги намирате дефекти във всяко нещо и във всеки човек. Не търпите яд и грубата мощ не ви впечатлява. Да имате надзор над всичко е фантазията ви. През 2022 е добре да разделите отговорностите си с сътрудниците и колегата си, в случай че не желаете да се изтощите изцяло физически и душевен до края на годината.

Стрелец

Вие сте като стихия. Нищо не е по-важно за вас от личните ви стремежи. Искате нещата да се случват по вашия метод, от време на време даже за сметка на другите. Все отново си е техен проблем, че страдат, не ваш. Ако някой се изправи на пътя ви, го отстранявате с гнева си, без да се интересувате какво ще си помислят за вас. Тази година взимайте поради желанията на другите хора и ще бъдете по-спокойни и оценени. И не на последно място – приятелите ви ще са постоянно на ваша страна.

Козирог

Козирозите нямат възприятие за комизъм и са незадоволени от метода, по който обичат и са обичани. Техните мисли са фокусирани върху тактики за власт. Тяхната отдаденост и насоченост постоянно им доставят властта, която желаят. И един път достигнали върха, те се държат тиранично. През 2022, в случай че съумеете да се изявите като добър водач, ще получите преданост и ще бъдете оценени.

Водолей

Те имат вяра, че са над всички и малко хора са на тяхното равнище. За да получат стандарта на живот, който желаят, те работят настойчиво и са подготвени на всевъзможни жертви, в това число да се откажат от приятелите си. Веднъж получили каквото желаят, животът им става отегчителен и към този момент няма какво да ги стимулира. 2022-ра ще бъде година с доста провокации във всички сфери от живота, тъй че Водолеите сигурно няма да скучаят.

Риби

У вас се борят няколко персони с разнообразни стремежи. Чувствате се като че ли полудявате, само че вършиме всичко допустимо да го прикриете. Само вие си знаете какъв брой доста спорове се борят в мозъка ви. През 2022 е добре да поговорите с някого, даже и да отричате, че се чувствате претрупани. Може би по този начин ще се почувствате облекчени и по-щастливи, в случай че съумеете да откриете решение на проблемите си.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР