Всички ни вълнува въпросът за парите – в края на

...
Всички ни вълнува въпросът за парите – в края на
Коментари Харесай

Поличбите, които вещаят скорошно забогатяване: 9-те най-силни магнита за пари

Всички ни вълнува въпросът за парите – в края на краищата живеем в свят, който се ръководи от финикийските знаци. От древността хората имат вяра, че съществуват ритуали, които ни оказват помощ да притеглим парите в живота си и надлежно неща, които ги отблъскват от нас.
Ето кои са 9-те най-силни магнита за пари съгласно националните вярвания:
1. Сърби ли ви лявата ръка?
Смята се, че в случай че ви засърби лявата ръка,
парите ще завалят върху главата ви всеки миг.

Всъщност, действително това може може да отнеме и няколко дни. И за всеки този интервал е самостоятелен. На идващия ден някой ще получи приходи, а различен ще би трябвало да изчака малко повече. Следете себе си и идващия път, когато лявата ви ръка подсети за себе си, вижте какъв брой време е минало преди приемането на парите.
2. Цветът на портфейла.
Един от значимите предмети – в него съхраняваме парите. Червеното притегля парите. Пазете банкнотите чисти и подредени.
3. Благотворителността ще усили приходите.

Достатъчно е да дадете една десета от облагата си на нуждаещите се, с цел да поддържате потока на обилие. И не е належащо да давате тази сума на църквата, можете да я дарите на сиропиталища или други положителни институции. Основното нещо е, да го вършиме от сърце, а не за.
4. Стари движимости.
С течение на времето те получават свойството да изтеглят цялата позитивна сила.
След като се отървете от боклуците и употребявате знанието на Фън Шуй, можете да активирате силата на благосъстоянието и тогава постоянно ще има благосъстояние във вашия дом.

5. Фигурки – талисмани
Това могат да бъдат парични жаби или дребни богове, които би трябвало да заемат почетно място там, където живеете. Изберете специфичен рафт за тях и ги дръжте в ръце и докосвайте допустимо най-често, с цел да ги извършите с желанието си и сила.
4. Стайни растения.
Когато видите цъфтяща пъпка на цветето си, можете умерено да разчитате на бързи финансови приходи. Нека изобилието процъфтява и ви радва ден след ден.

5. Всякакви монети, бижута или подкова, открити на улицата
Тези предмети също се смятат за предвестници на бързата финансова облага. Затова не трябва да се подценяват такива знаци на Вселената и да се подминават. Вземете монетата, даже и да не е с огромна стойност, и благодарете за знака.
6. Пеперуди през прозореца
През летния сезон доста хора поучават прозорците да бъдат отворени колкото е допустимо по-дълго, защото пеперудите са един от знаците за парична облага. Смята се, че в случай че една от тези хубавици влети в къщата ви, то дава обещание благосъстояние и разцвет. Ето за какво не е належащо неотложно да гоните подобен посетител, с цел да позволите на изобилието да влезе крепко в живота ви.

7. Когато птица ви „ маркира “

Разбира се, това не е най-приятният метод да научите за най-близката облага, само че резултатът ще надмине всичките ви упования. Ето за какво, когато сходна обстановка се случи на улицата, не би трябвало да се разстройвате или ядосвате на целия свят.

8. Дългове
Ако имате задължения, хората поучават да ги върнете преди обяд. Така в бъдеще вместо задължения ще ви чакат облаги.
9. Монети под изтривалката на вратата
Смята се, че по този метод парите се притеглят към къщата ви. А с цел да не си тръгнат, създайте удобна атмосфера за тях вкъщи.
Разбира се, би трябвало да се надяваме освен да забележим знаците, само че и да действаме интензивно!
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР