Всички национални състезатели по плуване ще бъдат подложени на допинг

...
Всички национални състезатели по плуване ще бъдат подложени на допинг
Коментари Харесай

Всички национали по плуване ще минат допинг проверки, изследват и всички витамини

Всички национални състезатели по плуване ще бъдат подложени на допинг инспекция след трите позитивни проби на Здравко Баблаков, Благой Панайотов и Светлозар Николов. Това разгласи президентът на родната централа Георги Аврамчев в Пресклуб “България”. Ще бъдат изследвани и всички витамини и добавки, които са приемали състезателите от националния тим.

“Взехме решение от плувната федерация – ще предоставим на Антидопинговата организация всички хапчета, които са давани. Ще желаеме всички състезатели от националния тим да бъдат тествани. Спирам да давам каквито и да е конференции и да приказвам пред медиите, до момента в който не излязат резултатите. Когато станат ясни, ще излезем и ще забележим кой какво е правил”, разяснява Аврамчев.

“Говори се за оставки, за затвор – вие към този момент ни осъдихте. Ако сме отговорни, ще си понесем виновността. А в случай че не – всеки ще си понесе следствията. Корабът на плуването много се разклати.

От 20 години няма плувец от националния тим, заловен с допинг. Ако аз съм подобен факир, който може да манипулира допинг проби, аз съм някакъв интернационален господ”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР