Всички настоящи бизнес клиенти на Yettel вече могат да подписват

...
Всички настоящи бизнес клиенти на Yettel вече могат да подписват
Коментари Харесай

Бизнес клиентите на Yettel вече подписват документи електронно

Всички сегашни бизнес клиенти на Yettel към този момент могат да подписват от разстояние всички контракти, с помощта на новa опция за електронно сключване.

eSign системата е вътрешна разработка на Yettel и съставлява нов, комфортен и благонадежден метод за сключване на документи. С нея бизнесът към този момент ще подписва всички документи електронно, без значение от мястото и часа, с което се икономисват скъпо време и запаси. Сред преимуществата на електронното сключване са лесното ръководство и предпазване на подписаните контракти. Решението обезпечава криптографска отбрана и точна дата и час на сключване.

Решението отстранява нуждата от печатане, събиране, превозване, запазване и следващо заличаване на хартиените копия на документите. Освен спестените хартиени страници, цифровата услуга оказва помощ и за редуцирането на излъчванията от превоза, необходим за реализиране на физически срещи за сключване, и тези при превоз към физически списък за документи.

Стъпката за електронно сключване на документи за бизнес клиенти идва като продължение на прелюдия през 2022 година безхартиен развой за подписване на контракти и сключване на документи за частни клиенти в магазинната мрежа на Yettel.

" Като виновна компания една от нашите цели в тактиката ни за стабилно развиване в идващите пет години е да развиваме по едно решение всяка година, което подкрепя устойчивия метод на живот. eSign by Yettel е решението ни за 2023 година, с което освен улесняваме бизнес клиентите ни, само че и способстваме към намаляването на въглеродния ни отпечатък и потреблението на скъпи запаси. Само за 2022 година с програмата за електронно сключване на документи в нашите магазини, дружно с частните ни клиенти, успяхме да спестим 35 тона хартия ", съобщи Николай Николов, шеф " Бизнес продажби и маркетинг " в Yettel.

С еSign бизнес клиентите ще получават имейл с линк към документите и след обещано единодушие за електронно сключване системата ще изпрати SMS с код за удостоверение, след което следва обзор на документа и сключване. На последната стъпка всеки клиент получава още веднъж имейл с линк за достъп до подписаните към този момент документи.

Повече информация за услугата клиентите могат да открият на.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР