Всички момичета имат различен тип тяло и различни стилове. Има

...
Всички момичета имат различен тип тяло и различни стилове. Има
Коментари Харесай

10 неща, които тихо “крадат” талията. Но знаем как да ги заменим

Всички девойки имат друг вид тяло и разнообразни стилове. Има стандарт, че единствено слабите хора могат да се похвалят с тънка талия. За благополучие това не е по този начин, тъй като благодарение на някои трикове жена с всякакво телосложение може да направи изсечен контур.

И даже не е нужно да прибягвате до пластични интервенции, диети или да купувате скъпо долни дрехи за намаляване.

Панталони или поли с ниска талия

Показването на талията с панталони с ниска талия е допустимо единствено в случай че стомахът е открит, само че това не постоянно е по този начин. Ако, в противен случай, ризата е прибрана, силуетът ще наподобява цилиндричен, това ще „ открадне “ талията.

Стилистите поучават да изберете панталони и поли с висока талия, с цел да извършите образно талията по-тънка: такова изображение ще я извае.

Твърде тясна рокля

Понякога наподобява, че нищо не демонстрира талията ви по този начин, както роклята по тялото. Но има и други стилове, които доста по-добре акцентират силуета.

Това е рокля с вталена горна част и разширена долна част или рокля с обвивка. Като цяло и двата стила извайват силуета с вталена талия и свободен подгъв, който уголемява бедрата.

Правилото “бял връх – черен изпод ”

Трябва да се помни, че бялото образно уголемява, а черното, в противен случай, стеснява. Следователно правилото „ бял ​​връх – черно изпод “ би трябвало да се употребява тъкмо противоположното: мрачен колорит от горната страна ще стесни торса, а ярък в долната част образно ще разшири бедрата. Това ще направи талията по-изразена.

Друг лайфхак е да изберете дъно с лек принт: той също ще притегли повече внимание към бедрата и ще направи талията образно по-тясна.

Едноцветни рокли

Цветният блок (няколко цвята в едно облекло) може в действителност образно да направи фигурата по-изсечена. Особено се предлага потреблението на тъмни цветове в местата на завои: те могат доста удобно да подчертаят талията.

Има и модели рокли, при които горнището или роклята са един цвят от горната страна и различен изпод. Ефектът от тях не е толкоз мощен, колкото от рокля с вложки в профил, само че такова нещо също ще подчертае талията и няма да бъде поразително.

Грешна кройка на роклята

Безформените неща не оставят намек за талия. Стилистите поучават да избирате облекла с емфатичен контур. Нещото не би трябвало да е плътно, само че леко прилепващ артикул ще направи изображението по-събрано.

Блузи и необятни ризи

Препоръчително е блузите и ризите да се впъхват – по този начин силуетът става по-благоприятен. Струва си да зареждате както плътни компактно прилепнали тъкани, по този начин и леки летящи.

С последното има дребен лайфхак: би трябвало да пъхнете блузата си и по-късно да вдигнете ръцете си нагоре. Така тъканта няма да се разтяга и силуетът ще се окаже по-спокоен.

Липса на украшения

Бижутата могат да оказват помощ за оформянето на силуета. Така че дългите обеци и огърлицата ще подчертаят раменете, а гривните на ръката ще привлекат вниманието към бедрата. Така тези 2 елементи на тялото образно ще се усилят, създавайки резултата на талия на оса.

Сако или сако с копчета

Ако якето или сакото не са вталени, тогава закопчаването им значи да се сбогувате с тънката талия, тъй като тогава тя въобще няма да бъде изразена под прави облекла.

Ето за какво стилистите предлагат да носите такива детайли от дрешника разкопчани: тъканта ще рамкира извивките в профил, което ще направи предната част на тялото доста по-тясна.

Коланът не е определен съгласно вида фигура

Когато избирате колан, би трябвало да разчитате на вашия вид тяло. Така че девойките с дълъг торс могат да носят необятен колан, за пай торс е подобаващ по-тесен колан, защото образно има по-малко място на тялото за него. Също по този начин не се предлага да носите необятен колан за девойки с обилен бюст: той ще подчертае тази част от тялото още повече.

Твърде високо деколте

Глухата яка на роклята постоянно скрива характерностите на фигурата, горната част на тялото наподобява по-плоска заради едноцветния блок. В този случай е по-добре да се погрижите за други способи за проявление на талията, да вземем за пример изберете парче с изгорена пола.

Но можете просто да разделите цветния блок в горната част на тялото, в случай че изберете облекла с по-ниско деколте и в идеалния случай V-образно деколте.

И какви фешън лайфхакове, които оказват помощ да се концентрирайте върху талията, знаете ли?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР