Всички могат да отидат на море през лятото и в

...
Всички могат да отидат на море през лятото и в
Коментари Харесай

Как завеяни българи закриха туристическия сезон на остров Тасос

Всички могат да отидат на море през лятото и в това надали може да има някаква философия. Тази година хиляди българи минаха през Гърция, а в интернет кипеше от разногласия кое море е по-хубаво - нашето или на съседите.

Но какво вършат трима души, които се оказват с непредвидена отпуска при започване на октомври? Отиват в Гърция, несъмнено. За да не изтърван морето.

Точно по този начин се надъхвахме, когато взехме решение да прекараме няколко дни на магнетичния остров Тасос. Ей го, къде е, споделя един от триото ни, след което определихме дата и трябваше да отпътуваме.

5 божествен гръцки плажа, които са най-близо до българската граница

Тримата - това сме аз, отрудена жена на междинна възраст, брачният партньор ми и неговият най-хубав другар. Малко сме завеяни, само че нищо.

Предварително се бяхме спрели на една в действителност невероятна къща с две стаи и кухня, която се намира на самия бряг на морето. А цената за четири нощувки за тримата беше 340, без пари, нали?!

Първата и непреодолима спънка се оказа ранното потегляне. Бяхме се уговорили да отпътуваме от София с колата в 9 часа, с цел да имаме време да спрем някъде по пътя и да сме в точния момент в Гърция, с цел да хванем ферибота от Керамоти.

В 10, по остаряла българска традиция, още си събирахме багажа и се търсехме по телефоните с думите - веднага съм подготвен.

В 11 най-сетне бяхме в колата, подготвени за завършения и преглеждахме от дълго време събудения пейзаж от София с концепцията, че няма да го забележим най-малко в околните няколко дни.

Как не престават приключенията на българите в Тасос, четете на pochivka.blitz.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР