Всички модели от серия AOC Gaming G3 идват с по-силна

...
Всички модели от серия AOC Gaming G3 идват с по-силна
Коментари Харесай

AOC Gaming G3 – извити монитори за потапящ гейминг


Всички модели от серия AOC Gaming G3 идват с по-силна извивка 1000R
(снимка: AGON by AOC)

Първите артикули с новия бранд AGON by AOC са мониторите от серия G3, те са и част от нова категория AOC G aming. Петте G3 екрана имат диагонали от 27 до 34 инча, нападателна извивка 1000R, периодичност на освежаване 165 Hz и изчистен, 3-странен безрамков дизайн. Извитите G3 модели ще добавят и надградят (с по-високи честоти ), само че няма да заменят серията  G2.

Всички модели от серия G3 идват с по-силна извивка 1000R , която обкръжава потребителя в профил в по-голяма степен, спрямо по-умерената 1500R в серията AOC G2. За геймърите, играещи от лична вероятността като в независимите екшън/FPS заглавия, RPG-та, спортни игри и симулатори, тази нападателна извивка трансформира монитора в освен това от елементарен прозорец към виртуалните светове. Играта на извити 1000R екрани, които напълно обгръщат периферното зрение, е сходна на VR прекарването, само че без отрицателните аспекти на „ цялостното изключване ” от действителния свят.

Мониторите от серия G3 са снабдени с VA панели с периодичност на освежаване 165 Hz , което е едно равнище нагоре от общоприетия стандарт при геймърските монитори от 144 Hz. Нещо повече, настройката за понижаване на замазването (Motion Blur Reduction) редуцира времето за реакция на пикселите до единствено 1 ms (MPRT), тъй че геймърите ще почувстват бърза образна противоположна връзка без разсейващи артефакти и призрачни резултати.

G3 моделите идват с Adaptive-Sync поддръжка , която предлага плавни графики без раздробяване. Освен това всички модели имат доста ниско входно забавяне, тъй че дейностите на потребителите могат да бъдат видени на екрана съвсем незабавно, без осезаемо закъснение в обработката.

Новият програмен продукт G-Menu разрешава на геймърите да вършат настройки на монитора с просто кликване на мишката, без да допират бутоните за ръководство. Също по този начин режимът Low Blue Light и технологията FlickerFree оказват помощ на играчите да поддържат зрението си в оптимално здраве.

Играта на извити 1000R екрани е сходна на VR прекарването, само че без отрицателни аспекти
(снимка: AGON by AOC)

Визуално VA панелите възпроизвеждат наситени, изпъкващи цветове с извънреден контрастност и надълбоко черно, което са отлични характерности за гледане на филми или игри с тъмни подиуми. Широките ъгли на видимост от 178°/178° разрешават на другари и членове на фамилията да се включат в заниманието.

Специално основан за симулации и спортни игри, моделът AOC CU34G3S употребява 34-инчов VA панел със съответствие 21:9. Остротата на ултра широката  WQHD (3440×1440) резолюция в композиция с извивката 1000R изпълва периферното зрение на консуматор и основава капсулирано, потапящо прекарване. Стойката, която може да се накланя, върти и наглася по височина, предлага ергономично позициониране по време на дългите игрови сесии, а двата вградени представителя по 5W възпроизвеждат богат тон.

За FPS, екшън/RPG или всеки различен род AOC предлага още два 31,5-инчови и два 27-инчови монитора от серията G3, като и при двата размера са налични модели с Full HD и QHD резолюция.

31,5-инчовият AOC CQ32G3SU и 27-инчовият CQ27G3SU са снабдени с панели с QHD (2560×1440) резолюция, която предлага отлична изясненост и заостреност в по-масовото съответствие 16:9. Стабилната и елегантна стойка не заема прекалено много място на бюрото и разполага с опция за прибиране на кабелите. Тя може да се върти, накланя и настройва по височина за реализиране на ергономична и здравословна позиция на седене. 31,5-инчовият модел идва с два представителя по 5W, а 27-инмовият– с 2х3W.

Стойката на новите монитори може да се накланя, върти и наглася по височина
(снимка: AGON by AOC)

Част от серията G3 са 31,5-инчовият  C32G3AE и 27-инчовият  C27G3U , като и двата оферират Full HD (1920×1080) резолюция. В взаимозависимост от игрите и оборудването на потребителя играта при Full HD резолюция може да бъде най-оптималния избор. За някои геймъри скоростта е по-важна, а постигането на висока кадрова периодичност при QHD резолюция или по-висока е сложна задача за PC конфигурациите от невисок и междинен клас.

Със 165 Hz периодичност на освежаване и 1 ms MPRT, както и картина без раздробяване, с помощта на Adaptive-Sync технологията, тези модели са най-достъпните в серията и избор за бюджетно лимитирани геймъри , които имат намерение да подобрят уменията си. По-големият 31,5 ” C32G3AE идва с базова стойка, която разрешава наклоняване, и два 5W представителя, а 27-инчовият C27G3U идва с ергономична стойка, която разрешава контролиране на височината и 3W представители.

Първите модели от серията G3 AOC CU34G3S, CQ32G3SU, C32G3AE към този момент са налични на целесъобразни крайни цени надлежно 1329, 879 и 679 лева с Данък добавена стойност ; останалите модели – CQ27G3SU и C27G3U – ще са в продажба от септември 2021 година на цени надлежно 779 и 639 лева с Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР