Всички места в хотелските комплекси в Банско, Сандански и Мелник

...
Всички места в хотелските комплекси в Банско, Сандански и Мелник
Коментари Харесай

Хиляди студенти посрещнаха 8-и декември в Банско

Всички места в хотелските комплекси в Банско, Сандански и Мелник са заети за студентския празник. Близо 10 000 са направените резервации от студенти в зимния курорт. Много от студентите ще са създали резервации за две нощувки. Голяма част от хотелите там оферират пакет от две нощувки със закуска и включени СПА процедури на цени от 200 до 300 лева За сигурността на младежите ще се грижат и доста полицейски чиновници, които ще бъдат ситуирани към заведенията за хранене и нощните заведения. Повече за това по какъв начин се подготвяха заведенията в зимния курорт Банско, с цел да посрещнат младежите вижте в репортажа.

Много от младежите са пристигнали в зимния курорт още през вчерашния ден и празненствата им към този момент са почнали. Механите и заведенията за хранене в Банско са резервирани още преди месец. За положителното въодушевление на младежите ще основават оркестри и диджеи. Цените на кувертите варират от 25 до 50 лева

Част от притежателите на механи и заведения за хранене споделиха, че цените на кувертите не са променяни и са същите като предходната година. Тази година обаче студентите избират да употребяват това, което им е включено в определените пакети, а не да поръчват в допълнение.
Марина Тонева, шеф на кръчма:
„ Асортиментът на менюто е много богат: има банска обичайната кухня, само че ние залагаме на по-разчупено предложение - като гурме кухня. И неща, които си вършим тук - айвар, домакински млечен мус, лютеница и въобще разядките ги обгръщаме с домашни неща. ”
Кувертите в заведенията, в които се предлага пет степенно, изтънчено меню, цените са от 80 лв. нагоре.

И до момента в който студентите в Банско се забавляват, сътрудниците им от Университета по хранителни технологии в Пловдив излязоха с апел за отговорно и безвредно посрещане на празника. Кампания е проведена, поради тежката злополука, която преди 5 години лиши живота на четирима младежи от университета. Те починаха навръщане от Пампорово, където чествали.

От Агенцията по сигурността на храните в споделиха, че ще правят инспекции даже и в празничната вечер.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР