Всички месечни сметки на потребителите на Топлофикация - София от

...
Всички месечни сметки на потребителите на Топлофикация - София от
Коментари Харесай

Как се образува една прогнозна месечна сметка за парно?

Всички месечни сметки на потребителите на " Топлофикация - София " от 1 юни 2014 година до през днешния ден се образуват според наредбите на наредбата за топлоснабдяване, където са разказано стъпките, които сдружението би трябвало да съблюдава при образуването на прогнозните месечни сметки. Това сподели в директно включване за " Денят стартира " Елизабет Павлова, пресаташе на " Топлофикация - София ", която изясни по какъв начин тъкмо се пресмята една сметка и напомни, че от април 2017 година цената на тока е увеличена с близо 24%. Тя изясни фрапантните сметки за парно през март с формулата, по която те се пресмятат - на база миналогодишното ползване.

Кампанията за отчитане на уредите в домовете на клиентите започва идната седмица. До края на май клиентите на Топлофикация ще знаят тъкмо какъв брой сила са консуматори този зимен сезон. Работните дни в абонатните станции през април са по-малко и сметките съпоставяне с предходната година ще бъдат по-ниски, сподели за Българска национална телевизия пресаташето на " Топлофикация - София " Елизабет Павлова.

Всеки, който се затруднява да пресметне самичък сметката си, може да се свърже по всички информационни канали с " Топлофикация - София " или да отиде на място, с цел да получи нужни уточнения, сподели още Павлова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР