Всички ме поздравяват за представянето на Мария Габриел, но всички

...
Всички ме поздравяват за представянето на Мария Габриел, но всички
Коментари Харесай

От сърцето на Европа премиерът описа страшна картина: Видях ужаса - навсякъде армии, бронирани камиони и картечници

Всички ме поздравяват за представянето на Мария Габриел, само че всички сътрудници са очаровани. Това съобщи в непосредствено от Брюксел министър-председателят на България Бойко Борисов. Припомняме, че политическите пристрастености в столицата на Белгия нарастват, защото евролидерите се вършат на ударени за разногласието за миграцията, водачът на ГЕРБ е неотстъпчив.

„ Искаме да е равностойно надпреварата и да не се поставят условия, които да предопределят изборите. Ние предлагаме София и Пловдив и ще се борим за всичко. Ако няма предварителни условия по които да ги изключат, можем да се преборим”, разяснява Борисов.

„ Аз ще кажа, че за мен най-прагматичното решение е групово участие на Европейски Съюз в НАТО и тогава с парите, с които разполагат всички страни да се реши на кого му трябват повече самолети или кораби. На нас ни трябват повече кораби поради Черно море. Това би излязло хиляди пъти по на ниска цена за това милитаризиране”, сподели той.

„ Туск сподели една доста хубава дума, че и той мечтае. Колкото повече идва Брекзита, за жал и през нашето председателство ще се приказва най-вече, искаше ми се да не се случва. Вече доста време приказваме за това, само че никой не си го показва. Това може да има доста огромни последици освен за Европейски Съюз, само че и за Англия. Един бракоразвод в никакъв случай не е хубав”, разяснява Борисов.

„ Орбан направи преди няколко дни мощно изявление и акцентира, че съглашението с Турция ни дава доста преимущества. Затварянето на границите на Европейски Съюз компактно, каквито и старания да ни коства, ще е пъти по-евтино от това, което в следствие може да се случи в Европа. Това, което преди се приемаше като разкол – зоните за сигурност да се изтеглят отвън Европейски Съюз, даже да плащаме, ще е в доста пъти по-малко в сравнение с, в случай че е на територията на Европа с целия смут, който видях в Брюксел – на всички места армии, бронирани камиони, картечници в сърцето на Европа”, сподели министър председателят.

БЛИЦ напомня, че преди минути Борисов написа значими думи във Facebook профила си.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР