Всички македонски медии съобщават подробно за вчерашните предсрочни парламентарни избори

...
Всички македонски медии съобщават подробно за вчерашните предсрочни парламентарни избори
Коментари Харесай

Македонският печат за изборите: Кирил Петков ще има нов подход към РСМ

Всички македонски медии оповестяват в детайли за вчерашните предварителни парламентарни избори у нас и за първия тур от президентския избор, съобщи БГНЕС.

„ Новото съдружно държавно управление, което ще бъде образувано най-вероятно след тези трети парламентарни избори, ще бъде формирано от „ Продължаваме промяната “ ще вземат участие още „ Демократична България “, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ на Слави Трифонов... Най-вероятният нов министър председател Кирил Петков ще има нов метод по македонския въпрос. В него ще господства стопанската система, вместо политиката “, оповестява „ Слободен щемпел “.

„ В първото си изказване Кирил Петков приказва и за връзките с Македония и приказва за напълно нов метод, в който ще господства стопанската система, а не политиката “, заяви от своя страна „ 360 степени “ и цитира цялостното изказване на Петков, в което той приказва, че в Политическа партия „ имат безапелационна позиция какво би трябвало да се направи “. „ Веднага би трябвало да създадем смесени работни групи, в които няма да влизат единствено историци, само че ще има и хора от бизнеса, от културата, от образованието. Да не приказваме единствено за историята, само че за всичко, което може да способства за подобряването на добросъседските връзки “.

Местните медии акцентират и „ цялостния неуспех на партията на Каракачанов “, която не е съумяла да влезе в новото Народно Събрание.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР