Всички мъже от спортно-техническото ръководство на женския ни волейболен шампион

...
Всички мъже от спортно-техническото ръководство на женския ни волейболен шампион
Коментари Харесай

Всички мъже във волейболната „Марица” се остригаха нула номер

Всички мъже от спортно-техническото управление на женския ни волейболен първенец „ Марица ” (Пд) лъснаха с голи глави през уикенда, откакто се постригаха нула номер.

По този метод те съблюдаваха обещанието, обещано още през месец май от старши треньора Иван Петков. Тогава по случай златния дубъл на „ жълто-сините ” неговият асистент Николай Касабов се появи с жълта брада и синя коса на купона по случай спечелването на републиканската купа и Купата на България, а старши-треньорът даде обещание голи глави в щаба си, в случай че маричанки съумеят да влязат в първи път в историята в групите на Шампионската лига. Голямото подкастряне се случи в първокласен салон за хубост в пловдивския квартал „ Кършиака ”, където майсторките на машинката се погрижиха за новия образ на волейболните експерти и деликатно извършиха специфичните искания на всеки един от екипа на Иван Петков.

С нови прически с изключение на него се снабдиха мениджърът Борис Халачев, физиотерапевтът Петър Караджов, кинезитерапевтът и помощник-треньор Николай Касабов, статистикът Благовест Тодоров и пресаташето Николай Марков. Младата физиотерапевтка Теодора Симеонова сподели взаимност с сътрудниците си и боядиса в синьо няколко свои кичура. Другият помощник-треньор Кристиан Михайлов пък подсигури наличието и на двата клубни цвята в цялостния стайлинг, като половината му коса блесна в жълто, а другата половина – в синьо.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР