Всички критици, които се съмняваха дали Ерлинг Холанд ще е

...
Всички критици, които се съмняваха дали Ерлинг Холанд ще е
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд е на прага на нови рекорди в Англия

Всички критици, които се съмняваха дали Ерлинг Холанд ще е толкоз ефикасен с екипа на Манчестър Сити във Висшата лига, колкото бе за Борусия Дортмунд в Бундеслигата, могат да са удовлетворени. Норвежецът не следва формата си от Германия!

Той я усъвършенства, пристигайки на Острова, където не стопира да чупи голови върхове от началото на сезона. В последния мач на Ман Сити таранът вкара 2 гола за триумфа с 4:1 против Лестър в мач от 31-ия кръг на Висшата лига.

По този метод Холанд към този момент има 32 гола единствено в шампионата, изравнявайки върха на Мохамед Салах от сезон 2017/2018 година за най-вече попадения в границите на един сезон от елита на Англия.

Сега пред Холанд стоят още две голови достижения, след които той може да стъпи на абсолютния връх във Висшата лига, що се отнася до голове в един сезон.

Норвежкият голов звяр се нуждае от още единствено 3 попадения, с цел да усъвършенства върха на Андрю Коул и Алън Шиърър, които вкараха по 34 попадения през сезон 1993/1994 и 1994/1995 година

През въпросните акции обаче, във Висшата лига се състезаваха по 22 тима и всеки отбор имаше по 4 мача повече, в сравнение с в този момент.
При оставащи 8 мача до края на сезона за Манчестър Сити е доста евентуално Холанд да счупи и този връх, като по този начин покаже, че за него няма значение дали играе в Англия, или в Германия – попаденията постоянно са сигурни.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР