Всички компании развиват своите дигитални компетенции, което поставя въпроса по

...
Всички компании развиват своите дигитални компетенции, което поставя въпроса по
Коментари Харесай

5 технологични тенденции за успех в пост-дигиталния свят разкрива Accenture Technology Vision 2019


Всички компании развиват своите цифрови пълномощия, което слага въпроса по какъв метод ще се разграничават една от друга в новата пост-дигитална ера. Според Accenture Technology Vision 2019, в основата на триумфа ще бъде способността на фирмите да ръководят новите технологии, тъй че да оферират персонализирани действителности и прекарвания за клиенти, чиновници и бизнес сътрудници. Accenture Technology Vision 2019 е годишният отчет на компанията, прогнозиращ основните софтуерни трендове, които ще предопределят посоката на бизнеса през идващите няколко години.

Според тазгодишния отчет " Пост - цифровата епоха е тук – подготвени ли сте за това, което следва? “, бизнесът е в повратна точка от развиването си. Цифровите технологии разрешават на фирмите да схващат желанията на клиенти си с нова дълбочина на детайлност; дават им повече канали за достъп до тези консуматори и опция да разширят екосистемите си с нови евентуални сътрудници. Но дигитализацията към този момент не е характерно преимущество, а е присъщо за всеки бизнес.

Почти всеки четири от пет (79%) измежду повече от 6.600 интервюирани бизнес и ИТ мениджъри в целия свят считат, че цифровите технологии, изключително обществени, мобилни, аналитични и облачни, са се трансформирали в софтуерен пиедестал за тяхната организация.

" Пост-дигиталният свят не значи, че цифровата епоха е завършила ", твърди Paul Daugherty, CTIO, Accenture " Напротив, подложен е нов въпрос: При състояние, че всички организации развиват своята цифрова подготвеност, какво ще Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) отличи от конкуренцията? В тази софтуерна ера да си просто цифров не е задоволително. Accenture Technology Vision 2019 натъртва върху потреблението на мощните нови технологии от фирмите за въвеждане на новаторски бизнес модели и персонализиране на прекарванията на потребителите. В същото време мениджърите би трябвало да одобряват, че човешките полезности като доверие и отговорност, не са просто думи, а сериозни фактори за техния триумф ".

Technology Vision 2019 разпознава пет нови софтуерни трендове, които фирмите да вземат под внимание, в случай че желаят да са сполучливи в днешния бързо разрастващ се свят.

DARQ Power: схващане на ДНК -то на DARQ ( D istributed Ledgers, Artificial Intelligence, Extended Reality and Quantum Computing). Блокчейн технологиите, изкуственият разсъдък, разширената действителност и квантовите изчислителни технологии (DARQ) са катализатори за смяна, предлагащи невероятни нови благоприятни условия и даващи опция за преобразяването на цели промишлености. Според 41% от интервюираните ръководители на компании най-голямо въздействие върху техния бизнес в идващите три години ще има Изкуственият разсъдък, преди всичко с два пъти повече гласове от всяка от останалите DARQ технологии.

Get to Know Me: неповторими консуматори и неповторими благоприятни условия. Технологичните взаимоотношения основават разширяваща се софтуерна еднаквост на всеки консуматор, която е фундаментална за разбирането на идващото потомство консуматори и основаването на близки, персонализирани, учредени на опита взаимоотношения. Четири пети от интервюираните мениджъри (83%) споделят, че цифровите демографски данни разкриват нови пазарни благоприятни условия за посрещане на неудовлетворените потребности на клиентите.

Human + Worker : Ако не измененията работната среда, възпрепятствате работата на чиновниците си . За работната мощ все по-голям става човешкият фактор, защото чиновниците разполагат с изключение на със лични умения и познания, също и с възходящ набор от нови качества посредством технологиите. Затова фирмите би трябвало да обезпечат нов метод на работа в пост-дигиталната епоха. Повече от две трети (71%) от управителните фрагменти считат, че цифровото развиване на техните чиновници изпреварва дигитализацията на организациите, което води до „ изчакване “ от страна на чиновниците.

Secure Us to Secure Me : Компаниите не са жертвите, те са водачите. Предприятията са задвижвани от еко-система от взаимосвързаности, което покачва излагането им на опасности. Водещите компании признават, че сигурността би трябвало да играе основна роля в напъните им за даване на най-хубавите артикули, услуги и прекарвания. Само 29% настояват за сътрудниците си от еко-системата, че поставят старания за сигурността и устойчивостта си на опасности.

MyMarkets : Опознавайте потребителите със скоростта на сегашното. Технологиите основават свят на интензивно изменящи се условия към самостоятелните прекарвания. В същото време фирмите би трябвало да трансформират своята организация, с цел да могат да намират и улавят опциите за задоволяването им. Това значи всяка опция да се преглежда като независим пазар – кратковременен пазар. Шест от седем мениджъри (85%) настояват, че консолидираното на персонализацията и доставките в действително време е идната огромна вълна от конкурентни преимущества.

Според отчета, новото за организациите в пост - цифровия свят е способността им да образуват света към потребителите си и да усетят точното време, с цел да предложат продуктите и услугите си. Това са първите стъпки в един свят, който се трансформира всяка секунда, където продуктите, услугите и даже околната среда на хората са направени особено за тях, а бизнесът се грижи за индивида във всеки един аспект от живота и работата му, като образува собсвената му действителност.

Една от фирмите, която ползва идивидуализирането и персонализирането на ново равнище, е Зозотаун (Zozotown), най-голямата японска компания за електронна търговия. Тяхната система за взимане на ограничения Zozosuits се синхронизира съвършено с приложението Zozotown, с цел да вземе точните ограничения на клиентите, като по този метод поръчаните и направени съгласно точните размери облекла от фирмената фешън линия да се доставят до 10 дни. Американската компания за търговия на дребно Sam‘s Club създава приложение, което употребява данни за предходните покупки на клиентите, с цел да попълни автоматизирано техните описи с покупки. Компанията възнамерява да добави и навигационна функционалност, която да улеснява и намирането на съответните артикули в магазина.

Докладът Accenture Technology Vision 2019 сочи, че фирмите, които към момента не са завършили с цифровата си промяна, имат тъкмо избрана последна цел: въвеждане на новаторска услуга, работа с по-висока успеваемост или повече внимание към персонализацията. Същевременно пост - цифровите компании са изправени пред жестока конкуренция и би трябвало да комбинират всичко това, с цел да трансформират метода на работа на целия пазар и да го трансфорат от един потребителски пазар в доста самостоятелни пазари, работещи на правилото на моментни поръчки, тъкмо както китайската компания за електронна търговия на дребно JD.com, прави със своята " Toplife " платформа. Те дават опция на разнообразни търговци да употребяват платформата за продажби, като основават персонализирани електронни магазини и в същото време обезпечават достъп до мрежата си за доставки посредством потребление на най-нови технологии в роботиката и доставка посредством дрон. В партньорство с Walmart, физическият магазин в Шенжен ще предлага повече от 8 000 артикули, които могат да бъдат доставени за по-малко от 30 минути. Предлагайки невиждана персонализация и експедитивност, JD.com дава опция на други компании да се развиват, като в същото време основава нов пазар за себе си.

В продължение на съвсем две десетилетия, Accenture следи систематично фирмите, с цел да разпознава нововъзникващите софтуерни трендове, които имат максимален капацитет, да доведат до промени на бизнеса и индустрията. За повече информация за този годишен отчет посетете www.accenture.com/technologyvision или следвайте диалога в Twitter с #TechVision2019.

За Методологията:

Technology Vision на Accenture се изготвя годишно от Accenture Labs и Accenture Research. За доклада за 2018 година процесът на изследване включва Външния съвещателен ръб за софтуерна визия, формиран от повече от двадесет опитни експерти от публичния и частния бранш, учени, фондове за рисков капитал и предприемачески компании. В допълнение екипът на Technology Vision организира изявленията със светила и специалисти в света на технологиите, както и с близо 100 бизнес водачи на Accenture. Паралелно с това Accenture Research организира световно онлайн изследване с повече от 6.672 компании и шефове на IT компании в 27 страни и 20 промишлености, с цел да обхване гледната им точка по отношение на приемането на изгряващите технологии. Проучването оказва помощ за улавянето на основните проблеми и цели за приемането на технологиите и вложението в тях. Участниците са най-много шефове и шефове на компании с годишен доход от най-малко 500 милиона $, като множеството са с годишен доход от над 6 милиарда $.

Accenture е водеща интернационална компания, която дава необятен набор от услуги и решения в категориите: тактики, консултиране, цифрови услуги, технологии и интервенции. Със своя дълготраен опит и профилирани умения допълнително от 40 промишлености и всички браншове на бизнеса, Accenture работи в пресечната точка на бизнеса и технологиите, с цел да помогне на своите клиенти да подобрят представянето си и да основат устойчива добавена стойност. С към 469 000 чиновници допълнително от 120 страни компанията е водач в нововъведенията за възстановяване на метода, по който хората живеят и работят.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР