Всички коментират процедурата, но за мен по-важно е да се

...
Всички коментират процедурата, но за мен по-важно е да се
Коментари Харесай

Нейнски: Несериозно е да се твърди, че заинтересованите страни не са запознати с доклада на ДАНС

" Всички разясняват процедурата, само че за мен по-важно е да се разяснява казусът всъщност. От това, което разбираме е имало три отчета на ДАНС. Също по този начин е имало съвещание на Съвета по сигурността към министър-председателя, на което са участвали шефовете на службите, министърът на вътрешните работи, на външните работи, на защитата, както и представител на президентството, участвал е представител и на Министерството на стопанската система, т.е. госпожа Нинова, тъй че да се приказва, че всички заинтригувани страни не са осведомени е меко казано несъстоятелно ", това съобщи някогашният външен министър Надежда Нейнски във връзка отзоваването на 70 чиновници на Руското посолство у нас.

" Те са осведомени с отчетите на ДАНС. След като има отчети, че има интервенция на непозната страна във вътрешните работи на България и тези отчети са изслушани от представителите на изпълнителната власт, които имат отношение към сигурността, т.е. всички са осведомени с причините на отчетите ", акцентира тя пред NOVA.

По думите ѝ отчетите на службите дават съответна информация.

" Несериозно е да се счита, че службите са подхвърлили лист хартия с някаква информация, тук чули, там разбрали. Това подценява един от най-ключовите принадлежности за запазване на сигурността на България ", добави Нейнски.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР