Всички колонки - не само метанова и газовата, но и

...
Всички колонки - не само метанова и газовата, но и
Коментари Харесай

Взривената бутилка била за пропан бутан, а не за метан

Всички колонки - освен метанова и газовата, само че и колонките за светли горива се ревизират постоянно, декларира Димитър Димитров от управлението на бензиностанцията.

По думите му бутилката е била за пропан бутан, а лидерът на автомобила е поискал да се зареди метан.

Той обясни още, че нямат наставление от нито една институция да лимитират работата.

Бензиностанцията е затворена от управлението, с цел да се открият вредите и да се спомага на следствието. Димитров изясни, че при случая няма възпламеняване или пожар, а е породен от неизправна газова бутилка.

До края на деня ще се работи с клиенти, изясни той и уточни, че бензиностанцията е в изрядно положение - механически и по документи.

Състоянието на дамата, която пострада се усъвършенства. Припомняме, че при случая почина нейната майка, която е била в автомобила.

Началникът на ДАИ в Добрич - Стефан Милев, заяви, че автомобилът има всички документи за осъществяване на таксиметрова активност.

" В протокола за периодически механически обзор не е отразено, че колата е имала инсталирана газова уредба. Този обзор е от 20 август 2019 година, преди към месец - това значи, че сега на прегледа не е имало инсталирана уредба ", изясни още Стефан Милев.

Припомняме, че на през вчерашния ден една жена почина, а друга пострада при детонация на бензиностанция в Добрич. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР