Всички, които са играли FIFA, знаят, че става въпрос за

...
Всички, които са играли FIFA, знаят, че става въпрос за
Коментари Харесай

Марио Балотели срещу Енок Балотели: сблъсък, който излезе от играта FIFA

Всички, които са играли FIFA, знаят, че става въпрос за нещо по-сериозно от просто игра. Има хора, които много прочувствено одобряват победи или загуби във виртуалния свят.

Такъв е нападателят на „ Ница” Марио Балотели. Италианският играч пусна видео, в което оповестява, че е спечелил на PlayStation срещата с брат си Енок. По-малкият от фамилия Балотели обаче отхвърля да си признае, че е изгубил от Марио.

Това накара 27-годишния футболист да показа следното: „ Просто победих онлайн брат си през вчерашния ден вечер. Тъй като не призна провалянето си, по тази причина ще помоля приятелите ми, които ме поддържат, да разгласяват видео, в което да кажат, че брат ми е лъжец”.

Светкавична реакция имаше от страна на приятелите на някогашния футболист на „ Манчестър Сити”, „ Ливърпул” и „ Милан”.



Първи поддръжката си изрази Радамел Фалкао: „ Хей, Енок. Ти си измамник, огромен измамник!”, сподели колумбиецът.

„ Енок, ти загуби. Това е. Не можеш ли да го осъзнаеш?”, разяснява обстановката бранителят на „ Байерн ” Мюнхен Данте.

Братът на Марио също е футболист, само че не може да се похвали с триумфите на Балотели. В момента се подвизава в игращия в Серия D “Чиливерге ди Милано”. Присъедини се в отбора предходната година, като от тима не заплатиха трансферна сума, защото играчът бе свободен сътрудник.

Не може да бъде казано същото за различен състезател, който се намеси по разногласието във фамилия Балотели. 222-милионната покупка на ПСЖ удостовери, че Марио е спечелил срещата.

„ Енок, не съм склонен с теб, брат ти е прав!”, заяви бразилецът.

Адриано Галиани, Кевин-Принс Боатенг, някогашните съотборници в „ Милан” на Марио, както и Марко Матераци, бяха хората, които също показаха поддръжката си към екстравагантния състезател.

Все отново може би ще се наложи на по-малкия брат Балотели да признае провалянето си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР