Всички, които познават Калоян, дори и бегло, не могат да

...
Всички, които познават Калоян, дори и бегло, не могат да
Коментари Харесай

Убиецът на Кристина: Ликвидирах я и после легнах да спя с друга жена!

Всички, които познават Калоян, даже и незадълбочено, не могат да повярват, че е килърът на Кристина Благоева. Всъщност обаче е тъкмо той, а за безскрупулното му действие му е помогнало раздвоението на личността.

Според съседите и приятелите му Калоян има две лица. Едното показвал пред тях, а другото е на чудовището, което възнамерявало убийството на Кристина Благоева и което може би се отключило, когато тя скъсала с него по телефона.

Калоян с месеци пресмятал и замислял по какъв начин да извърши престъпното действие. Това демонстрира, че не е станал палач в припадък на яд, а напълно умишлено, заради което заслужава оптималната присъда.

Докато правил проект за убийството, Калоян излизал с купища дами. През последните месеци той сменил най-малко 20 дами, до момента в който не намерил актуалната си половинка Йордана Соколова.

Последната е служител на реда по специалност и точно нейно е оръжието, с което е убита Кристина. Калоян го взел от нея, без тя да разбере, с цел да отиде и ликвидира Криси.

Така твърди самият той, само че наподобява необичайно, че в продължение на часове не е знаела, че револверът й го няма. Ако не е била на работа, въпреки всичко е по-обяснимо, въпреки че тогава би трябвало да е с гаджето си.

Разследващите към този момент не подозират Йордана в съучастие. Тя твърди, че също не е знаела за раздвоението на личността на Калоян. Пред нея постоянно бил спокоен и благ, а в действителност в главата му се въртели ужасни неща.

Инфо: 24 часа

Тагове: Калоян Каймакчийски Кристина Благоева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР