Всички книги са различни и всеки читател има свой собствен

...
Всички книги са различни и всеки читател има свой собствен
Коментари Харесай

Разтърсващи книги, които ще оставят трайна следа в паметта ви

Всички книги са разнообразни и всеки четец има собствен личен усет.

Но в случай че са ви досадили плажните четива, които елементарно се не помнят с прелистването на последната страница, ето няколко романа, които ще ви оставят с необикновено дълъг и тежък хартиен махмурлук. Трудно е да оставиш такава книга, тъй като историята в нея е по този начин завладяваща, че те кара да забравиш, че четеш роман.

Сред побраните от Obekti.bg заглавия са следните:

Алис Сиболд – „ Очи от парадайса ”

Сузи е 14-годишно момиче, жертва на сериен палач. Заклещена сред два свята, тя следи по какъв начин фамилията и приятелите ѝ се трансформират в резултат на нейната гибел. Тя обезверено се пробва да се върне в света на живите, с цел да помогне на роднините си да открият килъра и да изпълнят най-силното ѝ предпочитание.

Даян Сетърфийлд –  „ Тринайсетата приказка ”

Маргарет Леа получава писмо от известната писателка Вида Уинтър, която я кани да напише биографията ѝ. Въпреки че доста пъти тя се пробва да разпита Уинтър за предишното ѝ, тя по този начин и не разкрива историята на живота си. Но до момента в който разкрива биографията си, тя споделя мрачна история за две близначки, която отразява личния живот на основната героиня.

Харуки Мураками – „ Норвежка гора ”

Любовта на Тору и Наоко е всеотдайна, само че белязана от трагичната гибел на най-хубавия им другар. И до момента в който Наоко от ден на ден се отдръпва в някакъв собствен свят, Тору открива, че светът край него е извънредно забавен и се усеща мощно притеглен от една самостоятелна и полово освободена млада жена.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР