Всички казват, че дамите са супер суетни и ние сме

...
Всички казват, че дамите са супер суетни и ние сме
Коментари Харесай

Най-самовлюбените родни мачовци: Тези са по-суетни и от жена преди среща

Всички споделят, че дамите са супер суетни и ние сме склонни да се съгласим с това. Има обаче и родни звезди мъже, които напряко превъртат играта, когато приказваме за суетност. Те са били на толкоз разкрасителни процедури и интервенции, че всяка жена може единствено да им завиди. Виж за кои приказваме:

Азис – кралицата на суетата

Няма спор, че номер едно в класацията е Азис. То не бяха прически, загар, токчета, грим, бижута, а след тях последваха над 10 интервенции, измежду които за увеличаване на члена, за присаждане на косми на гърдите и какво ли още не. Азис е пробвал всяка диета на земното кълбо, всяка оригиналност в хирургията и всеки трик, с цел да наподобява по-слаб, по-красив, а в последните години и по-мъжествен. Той сигурно се окичва с купата кралица на хубостта и суетата.

Папи Ханс – зле прикрита суетност

Папи доста си се харесва и това проличава на всички места. Той нон-стоп акцентира какъв брой е талантлив, друг и по какъв начин никой няма такива планове като неговите, а когато приказваме за фотоси мистър Кекс има повече селфита и от половинката си Сара Драгулева, която въпреки всичко е модел. Папи се пробва да го играе секси латино мачо на който не му пука, само че истината е, че му пука доста. Най-вече по какъв начин наподобява и какво другите мислят за това.

Константин – той е готин и го знае

Бате Коце постоянно е бил номер едно, тъй като го играе супер лежерен. Истината обаче е, че на Константин му е доста значимо по какъв начин наподобява и се грижи много за това, даже да се прикрива. Стабилно тяло, скъпи парфюми, тежкарски часовници, процедури, маникюр и специфични визити при топ коафьори са единствено част от суетния му боеприпас.

Тото – славата го промени 

Тото е много изменен от славата и това е видно от няколко години. Неговата суетност се показва не във външен тип, а в подчертаването на това какъв брой е популярен. Прави го непрекъснато, непрекъснато демонстрира, загатва или споделя за всички награди на Скандау, за това по какъв начин са напълнили зала " Армеец ", какъв брой пъти са група на годината и така нататък Скъпи Тото, остави другите да приказват за теб – по-красиво е и несъмнено по-достойно. Суетата тук не ти оказва помощ, написа vbox7.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР