Всички жени са до известна степен вещици, много от тях

...
Всички жени са до известна степен вещици, много от тях
Коментари Харесай

Коя екранна злодейка се крие в душата на всяка дама според зодията

Всички дами са до известна степен вещици, доста от тях са мъчитекли и единствено няколко са същински дяволи. Нашите съзвездия ще ви кажат каква злодейка сте.

Във всеки от нас има зло. Някои повече, други по -малко. Злото единствено по себе си е релативно и това, което е положително за един, е неприятно за различен.

Овен. Серсей Ланистер, Игра на тронове

Жената Овен елементарно можете да тласнете към злото - задоволително е да не й дадете това, което желае.

Телец. Анджелика Бушар, Тъмни сенки

Това, което Телецът не търпи, е покушението върху негова благосъстоятелност. Телецът се трансформира в гневна магьосница и не щади никого.

Близнаци. Дявол, „ Заслепен от стремежи “

За Близнаците злото е просто изкуство. Първо, същинското разбойничество е същинска подготовка на мозъка. Второ, злодейството изисква въображение, а Близнаците имат опит. Трето, Близнаците обожават да следят по какъв начин жертвата им излиза от обстановки и ще разбере ли кой й е предизвикал това?

Рак. Малефисента, Спящата хубавица

Ракът не наскърбява никого, стига те да не го наскърбяват. Тогава Ракът се крие в ъгъла, сяда там и страда.

Лъв. Белай Вещицата, „ Хрониките на Нарния “

Лъвиците работят злобно единствено един път в живота си, само че в кралски мащаб: да убият всички, както хората, по този начин и бактериите.

Зодия Дева. Черна мамба, Убий Бил

Самото зло не е забавно за нея. Ако желаете да видите злодейската Дева в деяние, тогава би трябвало да я обидите, с цел да желае възмездие. Девата отмъщава постепенно, премерено и грубо. И в случай че жертвата желае да се самоубие, Девата ще я избави и ще я убие със специфична свирепост.

Везни. Жената котка, Батман се завръща

Везните не вършат зло - просто се преструват. Те са привикнали да претеглят всичко и по тази причина знаят, че и злата страна има своите преимущества.

Скорпион. Катрин Трамел, Първичен инстинкт

Скорпионът обича да води жертвата си за носа, непрекъснато да бърка, пудри мозъка им. Обича да ужилва и да трови по малко.

Стрелец. Лейди Уинтър, Тримата мускетари

Ако един Стрелец прави зло, бъдете сигурни, тя го счита за заслужено. Коварни интриги, отравяне, изменничество, инцидентна гибел на почтени - всичко в името на справедливостта

Козирог. Миранда Пристли, Дяволът носи Прада

Козирогът става злобен не по заповед на сърцето, а по обвързване. Повярвайте ми, в случай че се свържете с злобния Козирог, тогава обвинявайте себе си!

Водолей. Елвира, " Елвира, дамата на мрака "

Водолеят не знае: " Защо въобще да предизвикваме щета на другите? " Много по-лесно е да пратите всичко по дяволите и да си намерите нещо по-добро. Все отново той предизвика кавги, след това карани другари, по-късно съблазнява врагове.

Риби. Пандемониум Сантанико, От зори до здрач

Рибите са злото, което ще ви преследва до дъното на пъкъла. Но няма да можете да избягате, тъй като те са като магнит. Те даже не би трябвало да вършат нищо. Просто стоят и жертвата към този момент е на колене и е подготвена да извърши всяко предпочитание на любовницата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР