Всички изчакали бившата вокалистка от Space Girls и настояща модна

...
Всички изчакали бившата вокалистка от Space Girls и настояща модна
Коментари Харесай

Бой Джордж се закле да не лети с British Airways, но май се разкая

Всички изчакали някогашната вокалистка от Space Girls и сегашна фешън дизайнерка, чийто персонален автомобил я чакал надали не на пистата.

Daily Mail цитира поста на Бой Джордж, който излива разочарованието си в Twitter, приканвайки своите близо половин милион почитатели да споделят желанията му към British Airways:

„ Приятен конфликт с @britishairways - да остави всички в първа класа да чакат, до момента в който колата на Виктория Бекъм я взема от самолета. Правилно е да заобикаляме да летим с British Airways за известно време! “

Съпругата на Дейвид Бекъм наподобява е изтеглила „ късата съчка ”, да показа един и същи полет с Бой Джордж, който неведнъж е правил изказвания, че меко казано, не си пада по Space Girls, а епизодът с привилегированата пътничка очевидно е препълнен чашата на търпението му.

Изглежда обаче, че по отношение на British Airways 61-годишният поп-ветеран е " обогатил " мнението си, защото първото му известие към този момент е изтрито и съгласно businessinsider.co.za, е сменено с ново:

„ Аз и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР