Всички искат конфликтната ситуация в Украйна да приключи, но тук

...
Всички искат конфликтната ситуация в Украйна да приключи, но тук
Коментари Харесай

Лавров: Всички искат конфликтът в Украйна да приключи, но не е важно времето, а резултатът

Всички желаят конфликтната обстановка в Украйна да завърши, само че тук не е значимо времето, а качеството на резултатите за съветския народ. Това сподели в четвъртък съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за телевизионния публицист Дмитрий Киселев, оповестяват съветски медии.

„ Всички желаеме това да свърши, само че тук не е значим факторът време, тук е значим факторът същина, факторът на качеството на резултатите, които ще осигурим за нашите хора, за тези хора, които желаят да останат част от Руската просвета ", означи Лавров.

Според него колкото повече оръжия с огромен обхват се доставят на Киев, толкоз по-далеч би трябвало да се отдалечат от Руската федерация.

„ Ако в този момент се стремим да преместим артилерията на украинските въоръжени сили на разстояние, което няма да съставлява опасност за нашите територии, то колкото повече далекобойни оръжия се доставят на режима в Киев, толкоз по-далеч ще би трябвало да бъдат преместени надалеч от териториите, които са част от нашата страна ", сподели Лавров.

„ Тази изключителност, тази безспорна увереност на Съединени американски щати в личната си безпогрешност, предимство, аз съм уверен, че това е главната причина, заради която в този момент се изправяме против тези страни, които посредством режима в Киев водят хибридна война против нас ", добави още Лавров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР