Всички искат да управляват с ГЕРБ. Това заяви в кулоарите

...
Всички искат да управляват с ГЕРБ. Това заяви в кулоарите
Коментари Харесай

Цветанов уверен, че всички искат да управляват с ГЕРБ

Всички желаят да ръководят с ГЕРБ. Това съобщи в коридорите на Народното събрание Цветан Цветанов, като коментар на поръчката на Движение за права и свободи за разглобяване на националистите от властта и готовността им да ръководят с ГЕРБ , декларирана тази заран косвено от депутата Йордан Цонев.

" Убеден съм, че и Българска социалистическа партия същото си го мислят ", добави Цветанов. Когато партията обявила, че на идния си конгрес ще излезе с декларация, червени депутати упорствали ГЕРБ да не затваря вратата към опозицията.

Всеки желае да взе участие в ръководството, всеки вижда, че ГЕРБ е незаобиколим фактор в едно бъдещо ръководство и всеки желае да бъде евентуален претендент за участник във властта, безапелационен бе вторият в ГЕРБ.

Той е уверен, че партията ще извърши целия си мандат. ГЕРБ изпълнявали предизборната си стратегия. За бъдещите ръководства отговор щели да дадат гласоподавателите след 4 години.

Цветан Цветанов чака поддръжката на левицата за поправката в главния закон, касаещ проверка на приватизацията . Нинова още не е върнала досието с подписа си.

В дребните пожарни ще има двама пожарникари, които при потребност да реагират в точния момент, уточни Цветан Цветанов за недоволството в някои обитаеми места поради желанията да се закрият пожарни. В разследване на това министър председателят Бойко Борисов разпореди пожарните служби в Боровец и Пампорово да останат.

Председателят на ПГ на ГЕРБ желае стягане на контрола на техническите прегледи. С измененията, признати през днешния ден в Закона за Министерство на вътрешните работи се дава опция за обмяна на информацията в действително време , както сред нашите институции, по този начин и сред страните членки. Трябва да си променим манталитета, настоя той за безвредно шофиране.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР