Всички искат да управляват с ГЕРБ, обяви Цветан Цветанов в

...
Всички искат да управляват с ГЕРБ, обяви Цветан Цветанов в
Коментари Харесай

Цветанов разкри жестоки тайни на БСП: Депутати идваха при Борисов и се молеха, никога да не казва това…

Всички желаят да ръководят с ГЕРБ, разгласи Цветан Цветанов в коридорите на Народното събрание. Депутати от Българска социалистическа партия ходели при водача на ПГ на ГЕРБ да молят да не излизат с декларация, че в никакъв случай няма да ръководят със социалистите, разкри той.

Попитан за готовността на Движение за права и свободи да ръководят с ГЕРБ, Цветанов отвърна: „Убеден съм, че и в Българска социалистическа партия същото си го мислят. Защото, когато казахме, че ще излезем с декларация на идния наш конгрес, не са малко депутатите от Българска социалистическа партия, които споделят – не го правете“, сподели Цветанов, представен от Канал 3.

„Всеки желае да взе участие в ръководството и всеки вижда, че ГЕРБ е незаобиколим фактор и всеки желае да бъде евентуален претендент за участник във властта“, заключи Цветанов. И сподели, че ръководещите си имат коалиция и считат да изкарат четиригодишния си мандат. Българска социалистическа партия пък бави измененията в Конституцията, стана ясно от думите му в отговор на въпроса дали измененията стоят на дневен ред. Цветанов посочи, че преди седмица, на премиерата на кино лентата на Елена Йончева за границата, е връчил досието с конституционните промени за инспекция на приватизацията по време на прехода, с цел да ги подпише Корнелия Нинова като съвносител.

Папката обаче още не му била върната от соцлидерката. Социалистите не си съблюдават партийните решения, подсети Цветанов за решението на пленума предходната събота соцлидерката да се подпише като вносител. От Българска социалистическа партия пък се пошегуваха, че соцлидерката може да е не запомнила досието с плана за промени в главния закон в самолета за Барселона, където отиде на конгрес на Социнтерна.

В същото време обаче в болшинството се приказва, че откакто от соцпартията оповестиха, че в пленарната зала ще гласоподават срещу, може и начинанието корекция на главния закон изобщо да не се състои поради неналичието на поддръжка.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР