Всички искаме повече свобода, но когато Слънцето е в опозиция

...
Всички искаме повече свобода, но когато Слънцето е в опозиция
Коментари Харесай

Кои 3 зодии ще изискват повече свобода до 11-ти август?

Всички желаеме повече независимост, само че когато Слънцето е в съпротива на Сатурн, както ще бъде от 18 юли до 11 август 2021 година, във въздуха има избран детайл на блян от страна на три зодии. Слънчевото опълчване на Сатурн не е нещо, което би трябвало да се приема леко, астрологически видяно. Имаме избрани астрологични сезони, които идват един път в живота. Това е Сатурн във Водолей, което няма да се повтори най-малко още 28 години. Когато Сатурн е във Водолей, противоположно на Слънце в Рак, ние се сблъскваме с миг, който касае самочувствието и пътя, който би трябвало да извървим, с цел да се освободим. Сатурн във Водолей провокира нашата религия в човечеството и по какъв начин се усещаме във връзка с себе си, с цел да можем да намерим и изследваме този тип обич към себе си и убеденост.

Зодии, които желаят повече независимост по време на опозицията на Слънцето Сатурн, 18 юли до 11 август 2021:

Телец 

От 18 юли ще започнете да чувствате, че стените се затварят към вас. Може да сте в обстановка, в която да осъзнаете, че нещата не работят по метода, по който сте си представяли - със съквартиранти или членове на фамилията. След като семето на недоволството е засадено в съзнанието ви, няма да можете да мислите за нищо друго, с изключение на за пренасяне. Парите са проблем за вас, заради което се чувствате заседнали в сегашната си обстановка, само че неналичието на средства няма да притъпи потребността ви да се измъкнете отсам, преди да започнете да ядосвате. Това, което дегустирате в този момент, е „ концепцията за свободата “ и в границите на един месец тази нужда от бягство от преврата ще се трансформира в фикс идея. Идея? Започнете да спестявате парите си. В този случай самооценката е да знаеш по кое време да направиш верния ход.

Везни 

Когато някой - авторитетна фигура, може би се намеси и ви попречи да продължите напред, вие желаете да се разбунтувате. " Как смеят да ми споделят какво да върша?! " Този тип горда опозиция наподобява добре, но в действителния живот ще би трябвало да включите дребна дума, наречена „ компромис “. Знам, знам, Везните не вършат взаимни отстъпки. Е, този аспект има вести за вас - Везните би трябвало да вършат взаимни отстъпки - от време на време. Не е нужно да сте раздразним безсрамник, с цел да покажете на хората, че желаете да го извършите по ваш, а не техен метод. Практикувайте примирение, Везни - това е, което ще ви обезпечи свободата.

Стрелец 

Вие сте родени със свободен дух и от този момент насам сте поредни по отношение на своята самостоятелност. Хората знаят да не ви тормозят, защото знаят, че не ви молят да вършиме неща, с които не желаете да имате нищо общо. И тогава, има Слънце против Сатурн, с цел да наруши всичко, за което сте работили толкоз доста. От 18 юли и с дълготрайност доникъде на август ще се почувствате облечени и вкарани в ситуацията, че по някакъв метод сте задължени към някого - най-големият ви призрачен сън. Не сте в въодушевление да бъдете арестувани и сигурно няма да позволите на някой различен да ви вкара в някакъв сюжет, от който не можете да избягате. Няма метод. Това е мястото, където стартирате да привиждате другари и да отменяте членове на фамилията поради техните нервни старания. Никой не лишава свободата на Стрелец.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР