Всички искаме най-добрия любовен живот, но дали ще имаме такъв

...
Всички искаме най-добрия любовен живот, но дали ще имаме такъв
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще имат успех в любовта през 2022 г.

Всички желаеме най-хубавия любовен живот, само че дали ще имаме подобен зависи единствено от нас. Единственият метод да го постигнете е да си позволите да станете уязвими и да сте отворени за приемане на обич от различен човек – без загради, ограничавания или предубеждения. Да, това крие риск да не бъдете засегнати, само че това също е част от живота. Ако не рискувате, в никакъв случай няма да разберете какво сте пропуснали и може след време да съжалявате.

 

Добрата вест е, че през 2022 година за три зодиакални знака  любовта ще се усеща по-силна от всеки път и те ще имат триумфи в сантименталния си живот. Ето и кои са те

 

Овен – напредък във връзката през 2022 година

Предстои ви да преживеете същински напредък във връзката си през тази година и това е, тъй като най-сетне стартирате да приемате, че няма нищо неприятно в това от време на време да покажете накърнимост. Никой на земята не би могъл да ви упрекна, че сте непокорни, когато става въпрос за обич. Макар тя постоянно да идва с болежка, какво обаче е животът без обич? Партньорът ви се пробва да ви накара да се отпуснете отдавна и да премахнете всички защитни стени сред вас. Макар да сте се съпротивлявали до момента, моментът да го извършите към този момент е пристигнал и това е добре. Представете си какво може да се случи, в случай че просто се отдадете изцяло на индивида до вас, без да мислите. Може да имате най-хубавия любовен живот в миналото и тук не приказваме единствено за физическия аспект, а и за прочувствения.

Рак – не се опасявайте да помолите за помощ.

През 2022 година за Раците има два разновидността в любовен аспект. Можете се пандизите в черупката си в края на деня, тъй като се чувствате уязвими, или бихте могли да приемете това свръхчувствително положение и да помолите колегата си да ви помогне с вашите усеща. Може незабавно да не повярвате в това, само че хората в живота ви, които ви обичат, най-вече вашият сантиментален сътрудник, желаят да ви оказват помощ. Те ще бъдат там до вас, каквото и да става и през каквото и да преминавате. Всичко, което би трябвало е просто да пуснете някой до себе си, с цел да можете да се чувствате спокойни, като помолите за помощ. Любовният ви живот може да процъфти, единствено в случай че се осмелите да го позволите. Рискувайте и вижте какво ще получите. Успехът е обезпечен.

Водолей – насладете се на любовта.

Водолеите, които към този момент имат човек до себе си, би трябвало да работят върху възстановяване на връзката си с него. Тя се нуждае от оригиналност, искра или въобще нещо, което знаете, че ще възпламени още веднъж пламъка в връзките ви. През 2022 година ще осъзнаете, че животът е къс и ще желаете да изпитате любовта във всичките й безчет форми. Искате да пътувате с обичания си, желаете да рискувате с него и да изпитате адреналин. Готови сте, както за триумфите, по този начин и за неуспехите, просто тъй като желаете да опитате от всичко в живота. Скоро ще разберете, че всичко това зависи единствено от вас и от никой различен. Нещата са на път да станат доста по-добри за вас, Водолей, и това е по този начин, тъй като вие желаете да живеете по този метод.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР