Всички искаме да сме не само стройни, но и здрави.

...
Всички искаме да сме не само стройни, но и здрави.
Коментари Харесай

4 прости трика за изгаряне на мазнините

Всички желаеме да сме освен стройни, само че и здрави. Но огромна част от хората се оказват захласнати от диети и извършения.

Скоростта на метаболизма играе значима роля в загубата на тегло. Някои елементарни трикове могат да оказват помощ за неговото забързване и да подтикват изгарянето на мазнини. 

1. Пийте повече вода

Повече от половината от тялото ни се състои от вода. През целия ден непрекъснато губим част от това количество и заради тази причина е належащо да консумираме съответни количества вода. Освен това, потреблението на най-малко осем чаши вода дневно може да изгори към 20 000 спомагателни калории годишно.

2. Не се опасявайте от мазнините

Чрез ограничение на приема на въглехидрати и увеличение на здравословните мазнини се предизвиква изгарянето на липиди. Това значи, че " упражнявате " метаболизма си да спре да употребява глюкозата като гориво.

В този случай тялото ще стартира да употребява запасите от мазнини, с цел да си набави нужната сила. Това би довело до по-висок енергиен разход и в същото време няма да окаже отрицателен резултат върху мускулната маса.

Кетогенната диета, която се концентрира върху огромни количества здравословни мазнини, умерени количества протеини и по-малко въглехидрати, е чудесна алтернатива, гарантираща набирането на верните макронутриенти.

3. Пийте повече чай
Три лесни стъпки за унищожаване на тлъстините от корема
Британският диетолог Майкъл Мозли е изброил три ефикасни метода за загуба на мазнините от корема, оповестява Express. За да се започва...
Прочети повече
Ако желаете да отслабнете по-бързо, би трябвало да стимулирате изгарянето на мазнини. Чудесна алтернатива за това са катехините, съдържащи се в зеления чай. Те изобилстват от естествени термогенни хранителни субстанции.

4. Яжте повече пикантна храна

Пикантните храни (като люти чушки, например) съдържат съединяване, известно като капсаицин. То форсира метаболизма, изгаря мазнините и понижава апетита.

Важно: Статията е с осведомителен темперамент и предоставената в нея информация не може да замести консултацията с доктор или диетолог, както и да анулира неговите рекомендации!

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР