Всички искаме да бъдем обгрижвани, да се чувстваме специални и

...
Всички искаме да бъдем обгрижвани, да се чувстваме специални и
Коментари Харесай

Скъпи мъже, НЕ искаме да се държите с нас като с принцеси

Всички желаеме да бъдем обгрижвани, да се усещаме специфични и обичани. Искаме в действителност намерим някого, който да ни помогне да повярваме надълбоко в сърцето си, че заслужаваме единствено най-хубавото, че сме родени, с цел да блестим, да бъдем свободомислещи, да задаваме посока, да бъдем кардинални, непоколебими, мощни.

За нас обаче същинската жена е освен това от галантна хубавица, зад която вървят три синджира обожатели със 100 червени рози в ръка и куп обещания за разточителен живот и лукс.

Не ни разбирайте неправилно, всеки обича да го глезят. В никакъв случай не желаеме да ви убеждаваме, че в всекидневието ни не копнеем за дребни красиви жестове и мотиви за усмивки. Но дано да си го кажем напряко: ние не желаеме да се държат с нас като с принцеси, тъй като това не е добре за нас самите. В нашата изложба ще ви разбираем за какво:
 НЕ желаеме да се държите с нас като с принцеси, тъй като...  НЕ желаеме да се държите с нас като с принцеси, тъй като...  НЕ желаеме да се държите с нас като с принцеси, тъй като...  НЕ желаеме да се държите с нас като с принцеси, тъй като...
А белким това се отнася единствено за дамите? Нима е редно да протестираме, в случай че нашата мощна половинка ни каже, че мечтае за жена, която да се държи с него "като с принц "?

От нас зависи дали ще се усещаме като принцеси или придворни дами в живота. И не забравяйте: в случай че вие желаете мъжът до вас да ви кара да се чувствате като принцеса, вие също би трябвало да се отнасяте към него като с принц. Защото за любовта и същинската, интимна, дълбока непосредственост са нужни двама.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР