Всички искаха да видят своя идол. Направихме така, че хората

...
Всички искаха да видят своя идол. Направихме така, че хората
Коментари Харесай

Управителят на тенис клуба в Хасково: Около 50 души се снимаха с Григор Димитров

Всички желаеха да видят своя кумир. Направихме по този начин, че хората да бъдат по-малко, само че когато в града пристигна такава звезда, това бързо се научава. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия Йордан Йорданов, шеф на тенис клуба в Хасково, в който най-хубавият българският тенисист Григор Димитров се срещна с фенове дни преди да стане ясно, че е инфектиран с ковид.

Може би към 150-200 индивида имаше на двете му тренировки на комплекса. Може би към 50 индивида се снимаха с него, уточни Йорданов.

Областният шеф на Хасково с детайлности за контактните на Григор Димитров

Той заяви какви ограничения са взети след информацията, че Григор Димитров е дал позитивна проба за COVID-19: "Затворихме комплекса и направихме цялостна стерилизация. Това беше осъществено от профилирана компания. След това направихме тест на всеки член на нашия колектив, който работи с хора. Ограничихме и достъпа до корта ".

Чуваме се постоянно с Григор Димитров. Той е добре, родителите му също са добре. Ситуацията е тежка за него. Надяваме се да се възвърне бързо, сподели още Йордан Йорданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР