Всички институции в продължение на два месеца съвестно си вършеха

...
Всички институции в продължение на два месеца съвестно си вършеха
Коментари Харесай

Валери Симеонов: В Слънчев бряг трябваше да се каже, че безобразията приключват

Всички институции в продължение на два месеца съзнателно си вършеха работата и това си проличава. За мен беше огромно наслаждение да възвръщам реда и справедливостта, на инат на всички, на които това не им харесва. Това сподели в утринния блок на БТВ заместител министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила във връзка акциите по морето.

27 година в туризма са създавани едни порочни зависимости - с концесионери, хора които се пробват да злоупотребят с разпоредбите поради по-големи облаги. Исках да се постави завършек на тези порочни практики, по тази причина се намесих, а не тъй като няма какво да върша през почивните дни, съобщи Симеонов.

Никой не може да ме упрекна в отбраняване на нечии ползи. Всички хотелиери са на моя страна, като се изключи една-две бройки, добави той.

Шумен, нахален и побъркващ хората е единствено 5-6% от Слънчев бряг, всичко останало са естествени фамилни туристи. Протестите значат, че съм си приключил работата. Получих доста благодарствени писма от хотелиери и туроператори. Това значи, че казусът е бил доста сериозен, бил е замитан под килима и те приветстват първите стъпки за решаването му, уточни вицепремиерът.

Някои заведения в Слънчев бряг вършат по 100 000 лева, а не могат да си сложат шумоизолация. Законът би трябвало да бъде прибавен с цялата му суровост, никой не е над него. На тези хора трябваше да се каже, че безобразията им завършиха, акцентира Валери Симеонов.

Той е безапелационен, че няма несъгласие сред него и министъра на туризма Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР