Всички имаме претенции за добра инфраструктура и по-добра среда за

...
Всички имаме претенции за добра инфраструктура и по-добра среда за
Коментари Харесай

Няма оправия! Вандали опустошават подлези, спирки, автобуси във Варна

Всички имаме искания за добра инфраструктура и по-добра среда за живот, само че до момента в който вандали разрушават и загрозяват всичко, което се изпречи пред очите им безнаказано във Варна, няма по какъв начин да се получи. 

След набезите в подлеза до пощата във " Владиславово ", където бяха отмъкнати металните лайсни за инвалидни и бебешки колички, този път обект на вандалска експанзия е станала спирката до подлеза, видя кореспондент на Varna24.bg .

Единственият подлез, в който възпитаници и майки с деца могат да пресекат на мира, от години е трансфорат в тоалетна, а локалната администрация не може да излезе на глава с диваците, които съумяха да отмъкнат с изключение на лайсните и осветителните тела в подземното оборудване. 

След като " превзеха " подлеза, лумпените насочиха вниманието си към спирката. Потрошено е таблото, което демонстрира разписанието на рейсовете, а от през вчерашния ден и едно от стъклата на спирката. На място във вчерашния ден се отзоваха чиновници на районното кметство, които описаха вредите, с цел да оправят за следващ път пакостите на незнайните причинители.

Те обаче няма да остане дълго незнайни, защото на спирката има видеокамери, а записите от тях ще бъдат предоставени в полицията, споделиха от кметството за медията ни.

Добре би било полицията от своя страна да дава на медиите тези записи, с цел да видят всички на кого дължат " прелестния " пейзаж.

" Ако не искаш да живееш в резервоар, ползвай контейнера " и " Поискай да живееш в един по-чист свят ", гласяха посланията на сметопочистваща компания ЗМБГ, които пък са годни за грозната картинка от разхвърлени чашки от кафе, които затрупваха тази заран спирката. 

В същото време доста от рейсовете на градския превоз стават жертва на неосъществени " гении ", които употребяват времето за пътешестване да " творят ", с цел да предизвикат омерзение у всеки, на който се наложи да поседне по-късно на оплесканите седалки. 

Докато обществото ни не стартира остро да осъжда и се опълчва на всяка вандалска демонстрация, нямаме право да се оплакваме, че живеем като в кочина, която сами сътворяваме.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР