Всички имаме поне по един познат от зодия Риби в

...
Всички имаме поне по един познат от зодия Риби в
Коментари Харесай

Пет неверни митове за зодия Риби

Всички имаме най-малко по един прочут от зодия Риби в живота си. Нека дружно забележим кои са петте най-големи мита за зодията: 

1. Рибите стоят надалеч от всичко духовно

Напротив, Рибите са доста свързани с духовни тематики, които могат да бъдат във всевъзможни форми. Дори и да не се придържат към публична вяра, те са доста в унисон с духовността и концепцията за висша мощ. Като се има поради, че астрологията се корени в гръцката митология, има смисъл, че зодиакалният знак Риби би имал тази мощна оценка за духовността и тематики, свързани с нея.
 Пет позитивни черти на зодия Риби Пет позитивни черти на зодия Риби
След като минахме през петте отрицателни черти на зодия Риби е време да забележим и позитивните страни. Сайтът yourtango.com е събрал най-д...

2. Рибите са доста обществени

Когато срещнете Риби, те ще бъдат доста другарски настроени и постоянно ще се радват да оказват помощ на другите, което може да сътвори усещането, че те са обществен знак. Въпреки, че са другарски настроени, Рибите се радват на времето, в което са сами и това е едно от нещата, което ги прави щастливи. Независимо дали става въпрос за слушане на музика, медитация, молитва, плуване или даже сън, Рибите правят оценка опцията да останат уединено с мислите си. 

3. Рибите се реят в облаците.

Въпреки, че тази зодия е огромен идеалист, те също знаят по какъв начин да ограничат въображението си. Те не остават с глави в облаците. Тази мечтателност обаче произтича от тяхната отдалечена природа, която може да провокира проблеми с хората към тях. Но все пак, Рибите постоянно се връщат на земята, изключително когато това е нужно.

4. Рибите са доста обсесивни
 Забавен хороскоп за мъжът Риби Забавен хороскоп за мъжът Риби
Креативни, буйни, извънредно колоритни натури... ето ви мъжете Риби! Наистина съумяват да приковат вниманието върху себе си. Привли...

Да, този астрологичен знак обича да бъде наоколо до хората, които обича, изключително до сантименталните си сътрудници. Но те също са доста грижовни и знаят, че за всяка обстановка има граници, изключително когато това е прочувствена такава. Те схващат, че хората се нуждаят от пространство и се стремят да им го дават. 

5. Рибите се стремят да угаждат на хората

Вярно е, че Рибите могат да бъдат доста угаждащи на хората, само че няма да губят своето време за егоисти и неблагодарници. Рибите имат мощен разсъдък, който им оказва помощ да усетят веднага, в случай че от тях се възползва някой. Знакът има политика на нулева приемливост за това. 

Източник:

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР