Всички имаме новогодишни обещания, които вземаме и след това не

...
Всички имаме новогодишни обещания, които вземаме и след това не
Коментари Харесай

Новогодишното обещание на Меган Маркъл да се откаже от „неженския“ навик – но тя се провали „след няколко питиета“

Всички имаме новогодишни обещания, които вземаме и по-късно не съумяваме да се придържаме към тях – просто попитайте Меган Маркъл.

Бившата актриса един път призна, че взема едни и същи решения всяка година, само че се бори да ги съблюдава, изключително откакто е изпила „ няколко напитки “. Меган направи признанието в блога си The Tig през януари 2016 година - единствено месеци преди да срещне бъдещия си брачен партньор принц Хари. И тя разказа някои от навиците, от които би желала да се откаже, като „ неженски “.

Тя написа: „ Бягайте маратон. Спрете да гризате ноктите си. Спрете да псувате. Научете още веднъж френски. Това ме прави Списък с обещания за Нова година съвсем (известен още като в действителност всяка) една година. Маратонът не се е случил. Псувните идват в мъртвило, провокирано от претоварване или възприятие на мощно безсрамно след няколко напитки.

„ След това има френски – език, който учих в гимназията и по-късно го изгубих, до момента в който се потопих в говоренето на испански с аржентинците по време на престоя ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР