Всички имаме недостатъци. Въпросът е да работим по тях, за

...
Всички имаме недостатъци. Въпросът е да работим по тях, за
Коментари Харесай

Разкриха най-големите НЕДОСТАТЪЦИ на всяка зодия

Всички имаме дефекти. Въпросът е да работим по тях, с цел да ги превърнем в качества или да ги почистим от характера си, осъзнавайки че ни пречат. Вижте кои са най-големите дефекти на всяка зодия.

Овен – извънредно първоначални и нетърпеливи. Винаги бързат, желаят всичко да стане на секундата. Често са склонни към експлоадиране и експанзия. Държат постоянно да бъдат първи измежду другите. Обичат конкуренцията, тъй като без нея им е скучно.
Ето кои са най-големите ПОРОЦИ на земните зодии
Тези, които са изучавали от близко зодиакалната астрология, настояват, че съществува противоречие сред звездните знаци и пороците, към к...

Телец – доста упорити, борят се за задачите си с цената на всичко. Обикновено одобряват хората към себе си като тяхна благосъстоятелност. За тях е значимо да имат същински другари. Не обичат да слушат за непознати проблеми и да усещат съмнение у хората.

Близнаци – те са хора на крайностите заради двете си лица. Едното е положително, другото неприятно и от индивида насреща зависи кое ще се покаже. Обичат да мрънкат и да влизат в ролята на жертва. Трудно поемат отговорност за дейностите си.

Рак – прекомерно несигурни в себе си, прекомерно чувствителни, постоянно страдат поради страстите си. Не понасят рецензия. Склонни са към скептицизъм. Често сменят настроенията си. Понякога се крият в черупката си, до момента в който не се уверят, че на открито е безвредно.

Лъв – имат необикновено огромно его, поради което постоянно нараняват хората към себе си. Трудно основават връзки и другарства. Много упорити. Постоянно желаят да бъдат хвалени от другите, да са център на внимание.

Дева – все проучват. Не съумяват да се пуснат по течението на живота, което постоянно ги изморява. Непрекъснато се стремят да бъдат съвършени, само че това е невероятно. Имат прекомерно високи условия към другите и към себе си.
Ето кои са ПОРОЦИТЕ на въздушните зодии
Общоприетото разбиране е, че порокът е гибелен табиет, който може да съсипе живота ви. Въпреки това по-честно определение би било, че пор...

Везни – мъчно одобряват, че може да са сбъркали за нещо. Прекалено доста се двоумят. Опитват да угодят на всички, само че това няма по какъв начин да се случи и тогава се разочароват. Критични са към себе си.

Скорпион – не разкриват страстите си, а карат другите да го вършат пред тях. Държат се собственически към хората. Обсебват се от околните си. Постоянно желаят да държат контрола на нещата, мъчно им е да го пуснат, а от време на време би трябвало.

Стрелец – мъчно се отпускат пред другите и това им пречи да основат трайни връзки. Обикновено се движат сами като вълци-единаци. Трудно споделят свободата си с някого.

Козирог – имат навика да мислят песимистично и все да гледат към тъмната страна на нещата. Това би трябвало да се промени. Трябва да се научат да схващат хората и да влизат в ситуацията им.

Водолей – огромни мислители са, само че рядко си разрешават да изпитват страстите. Потискат ги в себе си. Често се усещат самотни и не позволяват никого да ги опознае, даже да желае.
Пороците на водните зодии, РАК, СКОРПИОН, РИБИ
Никой не е свободен от дефекти, в края на краищата мнозина имат вяра, че да грешиш, значи да си човек. Преодоляването на вашите пор...

Риби – мъчно се доверяват на хората. Много прочувствени, постоянно страдат поради това. Страхуват се от предишното, не одобряват рецензия.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР