Всички имаме моменти, в които закъсваме за пари. Дори да

...
Всички имаме моменти, в които закъсваме за пари. Дори да
Коментари Харесай

Как да се подготвим за моментите, в които нямаме пари?

Всички имаме моменти, в които закъсваме за пари. Дори да не са пристигнали, все в миналото подобен интервал ще ни застигне. Може да останем без работа, да сме създали някоя огромна инвестиция като покупка на жилище или да е трябвало да извадим огромна сума пари, с цел да покрием неочакван разход. Детайлите са без значение. Важното в тази ситуация е по какъв начин да си стъпите на краката бързо. Това става много по-лесно като се подготвите авансово за моментите, в които ще имате финансови компликации. Ето по какъв начин може да извършите това: 

1) Създайте си спешен фонд 
Как да пестим пари: 12 елементарни съвета
Опитвате всевъзможни способи да спестите пари, само че ви е мъчно. Познато, нали? Харчите по-малко, само че все не се получава. Трябват ви пари за н...
Прочети повече
Много постоянно загатвам основаването на спешен фонд, само че то просто е от извънредно огромно значение. Това е парична сума, с която може да изкарате най-малко от 1 до 3 месеца в най-лошия случай, а в най-хубавия - сред 6 месеца и година. Събирайте го последователно, като може да не се фокусирате единствено върху икономисване през това време. Погасяването на остарели отговорности и вложението също е значимо. Ако би трябвало да харчите от своя спешен фонд, не забравяйте по-късно да възстановите сумата му! 

2) Имайте хранителни ресурси

Доста от разноските, които вършим са за храна. В един сложен финансов миг е добре да ги ограничите, в случай че имате тази опция. За задачата може авансово да сте се погрижили да имате повече количества от разнообразни варива, брашно, захар, сол, консерви. Когато заредите с всички тези неща авансово, няма да имате проблеми с това да се постанова да харчите пари за храна. Е, най-малко не чак толкоз доста. Наличието на зимнина също оказва помощ в тази ситуация. 

3) Запасете се с значими и по-скъпи неща за дома
6 пpичини, заради които НЕ мoжeтe дa спecтитe пapи
Какво ви пречи да влезете в категорията същински богати хора? Има няколко съществени аргументи, които ви пречат да създавате капитал. 1. Ли...
Прочети повече
Когато са на промоция пазарувайте в по-големи количества кафе, прахуляк за пране, препарати за разчистване, ароматизатори за тоалетната и всички други неща, които имат огромен период на валидност и знаете, че се употребяват постоянно. Подобен вид извършване на покупки ви подсигурява, че даже да имате финансови проблеми, няма да има потребност да се тревожите, че би трябвало да вършиме огромни разноски за тези неща. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР