Всички имаме дни, в които домовете ни са с главата

...
Всички имаме дни, в които домовете ни са с главата
Коментари Харесай

Кои са най-големите мърльовци сред зодиите

Всички имаме дни, в които домовете ни са с главата наобратно, само че има избрани хора, чиито жилища са всекидневно в такова положение. При избрани представители на няколко зодиакални знаци, педантично спретнат дом е чужд термин. Вижте кои са те: 
РИБИ
Вечно замечтаната риба, безпределно блуждаеща в идващото премеждие... по какъв начин я виждаме да търка плочките в банята? Рибата обича да мечтае за идващото странствуване, да написа песни, да рисува, или да излезе с другари... всекидневно домът на тези замечтани хора е постоянно много неподреден и креативен безпорядък... също каквито се те самите.
БЛИЗНАЦИ
Тук се обаждат двата разнообразни близнака – в един миг техните къщи са като извадени от списание, в идващия са тотално обърнати с главата надолу. Животът на Близнаците е буря и макар че се стараят да са много чисти, имат моменти, най-малко един път месечно, когато домовете им са  събирателна от неподредени облекла и неизмити чинии.
 По какъв метод ревнува всяка една от 12-те зодии По какъв метод ревнува всяка една от 12-те зодии
Понякога ревността е потребна за връзката, само че неведнъж може да докара до съществени кавги, спорове или даже разлъка. Някои зодии са...
СТРЕЛЕЦ
Сърцатият Стрелец, този който постоянно пътешества, не постоянно съумява да подреди и дома си. Това е зодията с най-вече пътешестващи зодии – моряци, водачи, водачи. Те са мечтатели, желаят да откриват Света... за тях да подреждат облекла, вместо да посетят нова дестинация е смехотворно, по тази причина всекидневно тези неща са на назад във времето при тях.
ЛЪВ
Лъвът обича да демонстрира, че е над останалите, само че е малко ленив, когато става дума за настоящи, домашни отговорности. Ако може представителите на тази зодия да си наемат домашна помощница, то това е първото нещо, което биха сторили. Компромисен вид е всякаква спомагателни уреди – робот прахосмукачка, съдомиялна, сушилня и така нататък За Лъв домашните отговорности са под равнището му и той не желае да се занимава с това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР