Всички, или почти всички, пазим снимки на починали роднини или

...
Всички, или почти всички, пазим снимки на починали роднини или
Коментари Харесай

Ето защо не трябва да се държат снимки на починали хора

 стара-снимка

Всички, или съвсем всички, пазим фотоси на умряли родственици или близки хора. И по принцип в това няма нищо неприятно – стига да се съблюдават избрани правила.

Каква е заплахата от тези фотоси?

Изображението на покойника, желаете или не, е обвързвано със света на мъртвите. Ако човек си е отишъл от живота, само че са останали негови фотоси, светът на мъртвите може да остане обвързван със света на живите.

Затова е нужно да се съблюдават тези две правила:

1. Снимките на умрелите родственици не трябва да се окачват по стените, да се обитават в рамки и да оставят на маса и като цяло да са забележими. Смята се, че честото превръщане към тези изображения лишават силата от живия човек.

Така че, в случай че фотосите просто стоят в албум и от време на време ги гледате от носталгия, в това няма нищо неприятно. А в случай че пък постоянно ви попадат пред очите, има огромна възможност да се стигне до общо намаляване на здравето и прочувствена неустойчивост.

2.Снимките на умрели би трябвало да се съхраняват настрана от фотосите на живите. Ако имате „ общи “ фотоси, пазете ги в албума с умрелите.

И приказват още, че би трябвало да се пазят в черен албум, в черна директория или в непрогледен черен пакет. И да се отварят старите фотоси може единствено в дни на помен на умрелите.

Вие какво мислите по този мотив?

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР