Всички хора знаят, че Григорова е партийният кандидат на .

...
Всички хора знаят, че Григорова е партийният кандидат на .
Коментари Харесай

Ченчев: Всички хора знаят, че Григорова е партийният кандидат на БСП. Защо бяга от това?

Всички хора знаят, че Григорова е партийният претендент на. Защо бяга от това? Без нас тя нямаше да получи този резултат, ние сме най-силната партия вляво, марката. Това съобщи Иван Ченчев от за " Твоят ден''.

" Не виждам за какво сподели, че не е партиен претендент. Тогава какво правеше на " Позитано " и за какво ѝ беше толкоз значима поддръжката на? Тя я получи абсолютно, както и комфорт да структурира акцията си както реши, със своя щаб. Когато е трябвало, е имало връзки сред нейния екип и партията. Нямам визия от кое място пристигна напрежението сред Григорова и. Нинова я потърси няколко пъти, когато се разбра, че отива на балотаж, само че тя не подвигна. След това излъга в народен ефир и сподели, че не е търсена. Учудвам се на тази неистина и на изказванието, че има напрежение. Всичко нужно е било направено. Нашите структури работиха с оптимален потенциал за избирането ѝ ", заяви той.

По думите му Костадин Паскалев е желал да разцепи партията.

" Няма как да подкрепим бюджета в Народното събрание. Не виждам неща, които можем да приветстваме. Има доста незавършени неща в общините, те би трябвало да получат гаранции. Вотът на съмнение цели да покаже какви политики води това нездравословно държавно управление. Тагарев от дълго време трябваше да си е отишъл, той е рисков за България ", разяснява Ченчев. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР