„Всички хора са вперили очите си в съда, ако той

...
„Всички хора са вперили очите си в съда, ако той
Коментари Харесай

След побоищата в Перник: Кметът предупреди, че хората могат и сами да потърся възмездие

„ Всички хора са вперили очите си в съда, в случай че той даде справедливостта, която чакат, градът ще се успокои, ще почувстват, че има сигурност и страната е влезнала в ролята си. Ако това не се случи, хората ще търсят правдивост, която може да се трансформира във отмъщение, което значи, че страната се е разпаднала “. Това сподели кметът на Перник Станислав Владимиров.

Припомняме ви, че напрежението в Перник ескалира след поредност побои, осъществени от 18-годишния Васил Михайлов, който е наследник на зам.-окръжния прокурор Бисер Михайлов. " От няколко месеца се чува, че Васил Михайлов е по-буйно момче, само че никой не знаеше за мащабите на неговата експанзия ", сподели още Станислав Владимиров по БТВ.

" Полицията е открила служителя, който е потърпевш от 18-годишния Васил Михайлов и се надявам да си свършат работата. Държава, която е европейска, не може да разреши подобен вид държание, изключително към служител на реда. Странното е, че и той е мълчал ", добави кметът=

Той добави, че не е разговарял с бащата на момчето.

„ Последния път, когато се видяхме с него, беше около огромната покруса на автомагистрала „ Струма “, мисля че той беше водещ прокурор тогава “, разясни Станислав Владимиров. Това момче е можело да стане един доста добър състезател, в случай че е работено с него в точния момент, да носи медали, сподели още той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР